Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


marți, 24 iulie 2012

Mesajul lui IISUS HRISTOS

În dimineața zilei de 23 iulie, Iisus Hristos a transmis oamenilor,  printr-o ființă întrupată, următorul mesaj:
„Timpul cel din urmă a venit și vremea ca fiecare să împlinească creația sa este ACUM. Cu toții vom trece prin acest proces de Înălțare.
Unii mai greu, alții mai ușor.
Unii  mai târziu, alții mai devreme.
Unii cu zâmbet, alții cu lacrimi.
Unii cu trupul, alții cu spiritul.
Unii pentru totdeauna, alții temporar.
Fiecare după cum a ales cu mult timp înainte să devină materie.
Fiecare cu calea lui, fiecare după cum INIMA lui îi spune, așa să fie TOTUL și TOTUL este în TOATE!
Să nu vă fie frică, să nu plângeți și să nu jeliți pentru că TOT ce se întâmplă, se întâmplă pentru fiecare după cum el a ales! Veți trăi experiența pe care voi vreți  s-o trăiți și nimic nu are influențe asupra trăirii voastre în afară de mintea voastră cu care ați creat realitatea de ACUM.
Bucurați-vă, deci, de tot ceea ce creati, căci altfel veți simți pe pielea voastră ce înseamnă să fii creator.
Bucurați-vă și bucurați-i și pe alții căci prin ei vă veți Înălța.
Toți sunteți egali și nimeni nu este mai prejos sau mai presus de voi. Nimeni nu este mai urât sau mai frumos, mai bun sau mai rău, mai credincios sau mai ateu. Toți sunteți egali și toți veniți din aceeași sursă. Nu există altă sursă care să vă separe. Toți sunteți unul, și toate se fac prin TINE.
Nu vă mai împotriviți procesului. Acceptați tot ceea ce este de acceptat. Iertați tot ceea ce este de iertat. Iubiți tot ce este de iubit și trăiți într-un spirit și spiritual în voi.
Acceptați-vă așa cum sunteți, pentru că voi, până la cel mai mic detaliu, până la cel mai mic fir de păr, fiecare celulă ce trăiește în voi... voi ați ales să fiți așa cum sunteți și să trăiți TOT ceea ce trăiți ACUM.
Nu sunteți superiori sau inferiori, sunteți așa cum sunteți și ATÂT. Lăsați averile și tot ceea ce se cumpără sau se vinde, pentru că acolo unde mergeți voi nu este nimic de vânzare și nimic de cumpărat. Lăsați ego-ul și reveniți întru ființă.
Iertați-vă pe voi și pe toți cei pe care îi aveți de iertat pentru că altfel nu-i veți avea cu voi acolo unde mergeți. Pentru că acolo unde mergeți voi nu există ură și nici resentimente. Nimeni, din cei ce simt acestea, nu va cunoaște sentimentul Unimii.  Pentru că Universul și TOT ceea ce există, există din Iubire. Atunci când iubirea dispare, dispare și TOT din voi…!  Intrați în interior și scoateți afară ceea ce voi nu mai aveți nevoie.
Ați trăit ca experiență toate aceste sentimente pentru că voi ati ales, dar ACUM este momentul să mergem mai departe. Și EU nu merg fără voi. Fără nici unul din voi! Fiecare îl va aștepta și pe fratele său să urmeze calea. Treceți prin acest proces și veniți ACASĂ. Vă așteptăm pe fiecare în parte pe calea lui și în momentul lui Divin.
Adevăr zic vouă: Nici o frunză nu se mișcă fără voia lui Dumnezeu, așa cum nici voi nu puteți rătăci multă vreme pentru că vă întoarceți la sursă și sursa se întoarce în TOT și TOTUL este un singur spirit care sunteți fiecare din voi.
Fiecare să-și urmeze calea lui și întoarcerea la sursă va fi lină... sau nu... așa după cum fiecare a ales.
IUBIREA este cel mai înălțător lucru. Singurul care vă trezește din pat dimineața și vă păzește pe tot parcursul zilei. Singurul care vă face să râdeți sau să plângeți, singurul pentru care merită să lupți și să te zbați cu toate fricile și noroaiele din interior.
Din IUBIRE sunteți creați și nu există unul care să nu fie IUBIRE. Aveți grijă unul de altul și iubiți-vă între voi așa cum EU vă iubesc pe toți.
Treceți peste timp pentru că timpul nu există. Nu încercați să vă iubiți sau să vă iertați “mâine” pentru că mâine nu există.
TOT ceea ce este se întâmplă ACUM și AICI, pentru toți la fel.
Rămâneți în pace și bucurie cu inimile deschise și cu palmele spre Cer și spre Pământ.
TOT ceea ce se întâmplă, se întâmplă ACUM !
Cine are urechi să audă și ochi să vadă să le arate calea și fraților lor, pentru că Adevar zic vouă: Nu va rămâne unul pe Pământ! Toți veți veni înapoi la sursă așa cum voi cu Tatăl ați creat să fie ACUM!”
Iisus Hristos
Sursa: mesaj primit pe mail.
Iubire și recunoștință, celor care își manifestă Iubirea pentru semeni.
PACE și IUBIRE, TUTUROR!

3 comentarii: