Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


marți, 27 decembrie 2011

Mesaj de la Hilarion

Mulțumesc din inimă
Ființelor de Lumină care ne amintesc Cine Suntem

Hilarion
Mesajul săptămânii 25-31 decembrie 2011




Iubiților,
       Voi cei care ați mers pe calea singuratică a Luminii în curând vi se vor alătura mulți, mulți alții care vor începe să meargă pe calea lor cu voi. Deoarece pentru fiecare sacrificiu pe care l-aţi făcut pentru binele suprem al tuturor, Universul vă aduce mai multe sincronicităţi minunate, miracole și cadouri. Tot ce trebuie să faceţi este să vă deschideţi inimile voastre pentru a primi şi a fi în încredere şi bucurie. Urmăriți-le în viaţa de zi cu zi, recunoașteți-le, primiți-le, bucuraţi-vă de ele şi numărați-le. În curând veţi începe să ştiţi, fără o umbră de îndoială că aţi fost întotdeauna iubiți şi îngrijiți pentru că niciodată nu mergeți singuri.


       De-a lungul cărării voastre aprinse, aţi întâlnit mult din ce nu a fost iubire şi, fiind empatici, ați acceptat aceste energii crezând ca erau ale voastre. A venit timpul când puterea voastră de discernământ şi intuiţie va creşte în salturi şi veţi găsi posibilitatea de a vă detaşa de energiile şi provocările altora în timp ce încă oferiți iubirea si compasiunea. Fiecare dintre voi ați avut teste şi încercări, care v-au făcut să vă întoarceți pe dos în căutarea voastră pentru transparenţă şi puritate. Chiar şi dacă aceste energii vechi sunt încă aduse din adâncurile ființei voastre, să ştiţi că este doar o chestiune de timp înainte ca acestea să dispară din voi pentru totdeauna, lăsând în locul lor numai mirare şi veneraţie.


       Simţurile voastre mai înalte vin acum în prim-plan şi vă rugăm să fiți pregătiți şi conştienţi de faptul că acestea vor deschide abilitatea de a percepe gândurile altora şi motivaţiile interioare chiar înainte ca ei să fie conştienţi de ele. Este important să vă folosiți detaşamentul iubitor atunci când aceste evenimente au loc şi să nu luați ceea ce accesați într-un mod personal. Deveniţi observator şi om de ştiinţă şi în loc să vă gândiți la revelaţiile interioare ale altora, gândiți-vă şi înregistrați sincronicităţile, revelaţiile, frecvenţa, sincronizarea, îndemnurile intuitive care au loc, astfel încât să puteţi începe să percepeți noul pe care începeți să-l manifestați într-un mod cu totul nou.


       Adevăratul test al abilitătilor mai înalte este de a rămâne în energia Iubirii în toate formele, chiar şi atunci când percepţiile voastre arată că motivaţiile de bază ale altora, care sunt foarte clare pentru voi, se presupun a fi ascunse de voi. Doar observați și nu judecați sau reacţionați. Practicați bunătatea iubitoare şi compasiunea. Aceasta este o etapă temporară, care ar putea aduce disconfort pentru voi, dar este următorul pas în călătoria voastră spre conștiința şi percepţia mai înaltă şi în continua Măiestrie de sine. Ca un tăietor de diamant, ați curăţat şi lustruit sinele vostru exterior pentru a reflecta mai bine strălucirea și puritatea care se află înăuntru chiar sub suprafaţa care aşteaptă să apară pentru a străluci.




       Lumina voastră ajunge acum la o distanţă mult mai mare în jurul corpului vostru fizic și poate avea un efect asupra câmpurilor energetice ale celor cu care veniţi în contact. Acest lucru va creşte în putere, astfel că cel mai important este să practicați disciplina interioară şi exterioară şi de a merge pe calea păcii şi armoniei, astfel încât tot ce atingeți să fie împuternicit şi binecuvântat. A rămâne echilibrat în viaţa voastră de zi cu zi este cheia, iar atunci când vă simţiţi în afara alinierii în vreun fel, aduceți-vă înapoi în echilibru cât de repede puteţi. Aveți la dispoziție multe instrumente care v-au fost prezentate şi acum este timpul pentru ca voi să le folosiți. Disciplina de sine este o altă cerință pentru Măiestria de sine împreună cu discernământul și poate fi administrat numai de către intenția voastră.


       Încercaţi să filtrați tot ce se întâmplă prin chakra inimii voastre, astfel încât să vă antrenați să fiți o persoană centrată pe inimă, mai degrabă decât una care procesează prin minte. De multe ori, inima vă va duce direct la miezul problemei, cu o francheţe şi claritate, care vă vor aduce libertate de toată confuzia sau îndoiala. Cunoașteți că sunteţi fiecare iubiți peste măsură și învăluiți întotdeauna în energia îngerilor în timp ce pășiți în această lume, în serviciul Planului Divin pentru binele suprem al tuturor.
Până săptamana viitoare...

Eu Sunt Hilarion 

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
http://lumina-lumii.blogspot.com/
Traducere: Eliza

 © 2011 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana, (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu