Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


luni, 16 aprilie 2012

Mesaj de la HILARION - 15-22 Aprilie 2012Hilarion Mesajul săptămânii 15-22 aprilie 2012
Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
Preaiubiților,
Provocările care v-au asaltat pentru perioade mai lungi de timp sunt Acum în stadiul lor de finalizare şi sfârşitul este mai la vedere decât situațiile descurajatoare. Tenacitatea şi sinceritatea voastră,  în căutarea pentru o perspectivă mai clară şi de creştere spirituală, v-au permis să acumulați o mai mare putere, așa cum ați apelat la rezervele interioare pentru a vă ajuta prin aceste perioade de conflict şi opoziţie care pot aduce în manifestare propria putere unică şi personală. Aţi realizat acestea şi, în curând, aceste situații pe care le-ați experimentat vă vor fi cunoscute ca "vremuri trecute reamintite cu nostalgie", așa că Acum vă îndreptați mai mult atenția spre scopul vostru adevărat aici, pe Pământ.
Din nou şi din nou, v-ați împotmolit în confuzie deoarece ceea ce ați rezolvat anterior a revenit mai amplificat în intensitate pentru a fi privit din nou. Noi vă spunem că aceste evenimente nu sunt în întregime tiparele voastre karmice, deoarece acestea cuprind, de asemenea, tiparele universale arhetipale ale gândurilor ineficiente care au devenit parte a câmpului conştiinţei din jurul atmosferei Pământului. Pe măsură ce v-ați ocupat de probleme personale, câmpul mai mare de conștiință a trecut, de asemenea, prin transformări, permițându-le celor care urmează calea voastră  să găsească drumul lor spre tărâmurile mai înalte, mult mai ușor decât ar fi fost posibil, înainte.
Prin dorinţa şi iubirea voastră mare de semeni pe această planetă frumoasă, v-ați angajat în dizolvarea acestor modele vechi de gândire şi urmăriți înlocuirea lor cu energii armonioase şi paşnice care afectează gândul și înclinaţia umană. Prin aceasta vrem să spunem că ați acceptat mai mult decât partea voastră de miasme karmice, care sunt parte a câmpului conştiinţei de masă şi pe care le-ați transformat cu succes  în energia de iubire, pace şi armonie, și voi creaţi un nou mod de a relaţiona Aici, pe această planetă. Noi înțelegem că acesta nu a fost un timp uşor pentru fiecare dintre voi și vă aplaudăm pentru incursiunile în care aţi fost şi pe care încă le faceți, pentru a merge pe o cale diferită decât cei care au plecat înainte, pentru ca un nou mod de a fi în manifestarea fizică a Spiritului să înceapă să aibă loc.
Aşa cum priviți în jurul vostru este evident că mai este încă multă muncă de făcut şi Aici este cazul în care experienţa, cunoaşterea şi conştiența voastră pot fi beneficii enorme pentru oamenii din jurul vostru. Doar prezenţa voastră poate aduce stabilitate şi calm în multe situaţii de încercare şi aceasta este partea voastră de sarcini, în perioada următoare. Se poate conta pe voi pentru a arăta drumul și a îndruma la orice este nevoie să fie făcut la momentul potrivit. Vă rugăm să vă conectați la ghidarea voastră interioară la un grad chiar mai mare, astfel încât să fiți întotdeauna pe drumul cel bun şi în ton cu evenimentele ce au loc. Primele impresii intuitive sunt de obicei corecte și trebuie să fie imediat acţionat comform acestora. Prea des, vă vedem că începeți să vă îndoiți de voi înşivă și vă retrageți înapoi aşteptând pentru mai multe îndrumări.
Permiteţi-vă să aveți încredere în fluxul mişcării şi energiei şi veți fi întotdeauna în locul potrivit, la momentul potrivit  făcând exact lucrul potrivit.
Acesta este modul de A FI în lumea voastră nouă, discernerea fluxului de energie de pe Pământ, energiei cosmice şi energiei solare şi acordarea câmpului energetic propriu prin a deveni în mod acut conştienți de fluxul energetic propriu care este de ajutor imens în aceste vremuri. Viaţa în aceste zile ia un impuls interesant şi antrenant.
Aveţi credinţă în forțele şi resurse proprii şi să știți că sunteți întotdeauna ghidați din tărâmurile nevăzute să mergeți în siguranță, cu ușurință și grație.
Luați-vă timp pentru re-energizare şi reînnoire când e necesar şi urmați îndemnurile inimii.
Totul este bine, dragii mei, şi a fost întotdeauna.
Până săptămâna viitoare...
Eu sunt Hilarion
© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației
Traducere-Eliza
Mulțumim din inimă, Eliza, suflet frumos și luminos!
Să fii binecuvântată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu