Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


miercuri, 16 mai 2012

Mesaj IMPORTANT - 21 Mai 2012Mesaj important - 21 Mai 2012
Un mesaj important pentru toți, primit ieri, din partea helperilor (mi-au transmis numele, dar nu reușesc să îl reproduc) care se "ocupă" de acest eveniment din partea Federației Galactice (vocabularul este sărac, dar simte informația din acest mesaj și vei înțelege dincolo de cuvintele așternute pe hârtie): odată cu eclipsa inelară de Soare (cu un maxim la noi în data de 21 mai ora 1:32.AM RM. Vâlcea și 1:39.AM Sarmisegetuza, se vor forma 3 inele de foc care vor emite, pe rând, 3 valuri de energie și informație ce provin de la Soarele Alcyone (avem și aliniament pleiadian):
- 1 cerc = primul val va emite o energie de culoare alb-argintie, cu aspect cețos-lăptos, ce va acționa ca o purificare, îndepărtând și smulgând efectiv tot ce nu este bun, ce este vechi, tot ce nu mai este conform cu aceste "timpuri";
- al 2-lea cerc = al doilea val va avea culoare aurie și va reface matricea prin reumplerea și repararea golurilor rămase în urma primului val;
- al 3-lea cerc de foc = al treilea val, și cel mai important, de culoare galben-violet-turquaz (sau aquamarin) va conține codurile de activare, începere a transformării.
Practic, acest al 3-lea val va fi începutul transformării.
Aceste valuri vor acționa asupra tuturor, Mama Pământ cu tot ce se află în, pe și deasupra, inclusiv oamenii, cu singura condiție ca aceștia să fi ales și să accepte transformarea.
După acest moment, timpul se va contracta și mai mult, și va fi timpul în care alegerile vor veni în manifestare.
În zilele care au mai rămas până la acest moment, și următoarele zile (6-10 zile) după, este recomandat un regim alimentar foarte ușor, bazat pe legume și fructe și multe lichide.
Momentele de introspecție, de regăsire, încercarea de identificare cu sine, cel adevărat, sunt recomandate.
Nu există o formulă standard, o rețetă, fiecare simțind și manifestând, cu condiția să dorească, să vrea.
Simt o mare bucurie, sunt fericit, pentru că se întâmplă și mai ales pentru ce urmează.
Pe scurt, cam asta ar fi.
Fiți Binecuvântați!!!
Cu drag,
ADI MANEA
Sursa: DanielGaucan's Blog: 
http://daniilgaucan.wordpress.com

Un comentariu:

 1. Speranta vindeca


  Astazi putem scrie despre bucurie; bucuria zilei de maine. Pentru ca prin puterea vointei putem cultiva in mintea noastra speranta .
  Speranta pe care multi dintre oameni nu si-au pierdut-o cu timpul , ea aduce schimbarea , pofta de viata si de a merge mai departe.
  Este momentul ca fiecare om sa-si puna intrebari si tot el sa-si raspunda sincer la ceea cel framanta .
  Toate raspunsurile sunt in interiorul nostru.
  De ce avem nevoie ? De timp , pentru ca timpul este cel care ne preseaza.
  I-a o pauza si plimbate prin parc in dimineata zilei tale libere.Vei gasi ceea ce crezi ca nu vei gasi. linistea diminetii reci de Toamna lunga si mirosul fruzelor cazute toate acestea in imensa natura care ne doreste trezi pentru ea.
  Toata natura produce muzica necesara sufletului care doreste ceva si care se limiteaza la nemultumire.
  Dorintele si visurile neamplinite sunt cele mai bune motive de a merge cu incredere mai departe.
  Ce s-ar intampla daca toate acestea ti-ar fi implinite ?
  Catre ce te vei indrepta sau pentru ce vei trai?Avem nevoie de motive pentru care sa luptam , avem nevoie de o pauza pentru a asculta vocea naturii pentru al admira pe Dumnezeu.
  Avem speranta la indemana si putem vindeca cu ea ; pentru ca speranta se transforma in credinta pentru cel care nu poseda asa ceva.
  Pamantul este centrul Universului .
  Fii intelept si rabdator , bun si smerit si vei primi Bogatia Universului.

  Marcel Gherghe
  www.detalii.eu

  RăspundețiȘtergere