Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


joi, 16 ianuarie 2014

2014 – Portalul pleiadian – CONEXIUNEA CARPATICĂ



Zaryiena: Bine v-am regăsit, prieteni dragi! Mă adresez acum nu doar sufletelor pleiadiene, ci tuturor celor care cred, din toată ființa lor, că pe această planetă pot fi reinstaurate pacea, armonia și lumina divină! Mă adresez celor care cred în iubire și fraternitate, în respect pentru orice ființă vie, celor care cred în șanse egale pentru toți oamenii!
Fiecare dintre voi este o proiecție a divinității pe acest Pământ! Să nu uitați nicio clipă acest lucru! Niciodată! Nu vă pierdeți credința în forțele voastre chiar dacă totul pare că se prăbușește sub voi! Voi sunteți totul! De la voi a pornit totul și la voi se va întoarce totul!
Noi nu suntem cu nimic deasupra voastră precum nici voi nu sunteți mai prejos de nimeni! Ați ales să experimentați separarea, haosul, disperarea, necunoscutul, moartea și multe altele pentru că știați că aveți puterea de a face acest lucru. Ceea ce voi ați câștigat în această aventură de mii de vieți, departe de adevărata voastră casă, nu se va pierde! Cu toții vom avea de câștigat!
Cei mai mulți dintre voi ne priviți ca pe niște ființe extraordinare, ca pe niște ființe preaputernice, care pot face orice doresc. Nu este așa! Nu suntem mai magnifici decât voi și nici mai puternici! Chiar dacă avem un avans tehnologic și spiritual față de voi, trebuie să știți că noi nu suntem cu nimic mai presus de voi. Avantajul nostru este doar unul temporar, datorat unui cumul de factori. Și voi veți ajunge acolo, chiar în scurt timp! Cei mai mulți dintre voi ați fost alături de noi, timp de multe vieți, în foarte multe lumi minunate din această parte a galaxiei.
Începând cu acest nou ciclu solar, planeta voastră a intrat într-o nouă etapă de transformare! Va urma o epocă a marilor schimbări, o epocă în care veți depăși condiționările date de trup și veți intra în rândul oamenilor-înger. Și noi am trecut prin această transformare cu mult timp în urmă și știm că nu este o etapă ușoară. Și nouă ne-a fost greu să pășim într-o lume nouă, să abandonăm concepte și tradiții vechi, să ieșim dintr-o lume iluzorie, oarecum stabilă și ușor confortabilă. Am făcut-o până la urmă deoarece chemarea spiritului nu poate fi ignorată pentru mult timp. Focul interior este invincibil și nimic nu poate să-i stea împotrivă!

Treziți-vă oameni-înger! Treziți-vă din somnul egoului vostru! Aruncați măștile ignoranței și ale fricilor de tot felul! Redescoperiți cine sunteți cu adevărat! Lăsați focul interior să iasă la suprafață și să lumineze totul în jurul vostru! Dincolo de numele vostru, de profesia voastră, de atributele voastre, de măștile voastre, dincolo de forma voastră fizică, se află lumina vie. O veți găsi peste tot în Univers. Este lumina care și-a luat nenumărate forme și nenumărate măști. Este lumina care își experimentează propria creație!
Recunoașteți-vă divinitatea! Recunoașteți-vă puterea de creatori! Știți voi oare că tot ceea ce vă puteți imagina poate prinde viață? Știți voi oare că imaginea este sâmburele oricărei creații? Știți voi oare că singurul lucru care vă desparte de zei este credința în propriile puteri?
Omule, oare cât vei mai orbecăi în întuneric? Cât te vei mai complace în propria ignoranță? Nu te mai identifica cu corpul tău fizic! Acesta este doar un instrument și nu cel ce ești tu cu adevărat! Iluzia de entitate separată de Univers te-a pus în situația de a căuta putere în lumea efectelor. Oricât vei alerga în această lume, oricâte bogății vei aduna, oricâte iluzii vei vâna, nu vei putea găsi adevărata fericire! Fericirea nu o găsești în creație ci în creator! Ea este atributul viului!
Oprește-te o clipă din toată această alergătură! Închide ochii trupului și deschide-ți ochii sufletului! Ceea ce vezi este totul și nimicul! Universul este creația tuturor și aparține tuturor! Ieși din capcana trupului și a minții limitate de materie și formă!
Celor care se simt părăsiți și singuri: Nici nu știți cât de mult sunteți iubiți și câtă lumină se revarsă asupra voastră în orice moment! Deschideți-vă inima și veți simți că nu există singurătate! Căutați iubirea în inimile voastre și ea va atrage iubirea din alte inimi! Descoperiți comorile din suflet și veți vedea că adevărata voastră ființă este dincolo de trupul fizic!
Celor care se simt neputincioși: Treziți-vă corpul de lumină și prin el redescoperiți lumea! Treziți-vă corpul de lumină și prin el recreați lumea! Prin el veți dobândi puterea de a manifesta lumina, armonia, iubirea. Așadar, asta trebuie să faceți: să iubiți, să manifestați lumina sâmburelui divin din sufletul vostru și să aduceți armonie în trup, minte și suflet, precum și în ceea ce gândiți, vorbiți și făptuiți. Faceți acest lucru cât mai des cu putință și vă veți trezi corpul de lumină! Odată trezit acest corp, nu veți mai cunoaște tristețea, durerea, boala, singurătatea, restricțiile de tot felul, iar cărările se vor bătători în fața voastră văzând cu ochii!
Celor care se simt aruncați într-o lume străină: Știm că cei mai mulți dintre voi vă simțiți prizonieri în propriile trupuri pământene, știm că ați vrea să ieșiți din această carapace dură, știm că vă simțiți abandonați într-o lume necunoscută, neprimitoare, unde nu domnește legea și lumina, ci fărădelegea și întunericul. Știm că unii vă considerați chiar pedepsiți pentru păcate pe care nu știți să le fi comis. Voi nu ați fost abandonați și nici nu sunteți pedepsiți! Ați ajuns aici pentru că aveți puterea de a schimba totul pe acest Pământ! Ați ajuns aici pentru că ați dorit să-i ajutați pe acești frați, care se zbat în necunoaștere, ignoranță și întuneric! Ați ajuns aici pentru că nimeni altcineva nu a dorit s-o facă, deși strigătele lor de ajutor răzbat Universul de sute de ani!

Deși transmisia a durat puțin mai mult timp decât data trecută, pot spune că am simțit-o la fel de puternic. La scurt timp și-a făcut simțită prezența Oryen. Fiind mult mai liber în „mișcare” atunci când sunt conectat cu el, i-am și adresat câteva întrebări.
Remer Ra: În mod clar, e o mare diferență față de ultima transmisie. Am simțit o altfel de vibrație, mult mai caldă, mai delicată, dar la fel de puternică. M-a făcut să mă simt mult mai relaxat. Ce anume a determinat această schimbare?
Oryen: Este vorba de recepția ta și de efectul ei asupra corpului tău reactiv. Data trecută a fost vorba nu de mesajul în sine, ci mai mult de reacția ta la interacțiunea cu un câmp mental foarte puternic. Nu te neliniști căci lucrurile se vor regla de la sine la următoarele transmisii.
Remer Ra: Înseamnă că am interferat destul de mult cu transmisia. Am transferat o bună parte din agresivitatea mea în mesajul de la Zaryiena.
Oryen: Este oarecum normală această interferență. Mesajele Zaryienei au un puternic substrat energetic, care pătrund adânc în mintea și sufletul celui care citește. Interferențele tale nu sunt importante; pot fi doar sesizate de către cei care privesc superficial lucrurile. Prin urmare, nu ai de ce să te neliniștești! Interferențele nu pot avea rolul de cheie sau de portal. Din aceste mesaje, este asimilat doar ceea ce trebuie. Am luat în calcul toate variantele posibile.
Remer Ra: Ce poți să ne transmiți în legătură cu noul an? Știu că viitorul îl creăm noi înșine prin ceea ce gândim, vorbim și acționăm în prezent, dar mai sunt și condițiile exterioare și se știe că acestea pot determina schimbări sau chiar evoluții spectaculoase. Mă refer în principal la intervențiile voastre, ale ființelor spirituale, ale entităților de lumină, energetice, ale ghizilor etc. Am primit o „șoaptă” că se vor deschide mai multe porți anul acesta. A fost o transmisie aproape sonoră. Entitatea care mi-a transmis această informație avea o vibrație oarecum asemănătoare cu cea a lui Zamolxe. Ce poți să-mi spui despre acestea?
Oryen: Este adevărat! Deja s-au deschis mai multe porți către lumea voastră și altele se vor deschide în perioada imediat următoare, dar acestea nu au un rol cauzal. Ele vă vor susține în demersurile voastre de a vă depăși propria condiție. Prin aceste porți vă veți conecta la energii diverse, la unele portaluri interdimensionale, la arhive din vechime, sau chiar la proiecții dintr-un viitor probabil.
Remer Ra: Cum le putem localiza? Mă refer la cele din zona noastră geografică.
Oryen: Ele trebuiesc privite ca niște spații subtile! Nu pot fi detectate de către aparatura voastră actuală. Doar cei care au vibrația apropiată lor le pot detecta și pot interacționa cu ele. Altfel nu se poate! Chiar dacă le-ați detecta, nu le puteți accesa dacă nu aveți cheia de acces! Toate aceste porți sunt păzite de către entități evoluate. Cheia de acces o primiți de la aceste entități.
Remer Ra: Ceva îmi spune că ele sunt situate în arcul carpatic, mai cu seamă în centrii Kogaiononului, adică în Rarău, Ceahlău, Bucegi, Retezat. O simt din toată ființa mea!
Oryen: Nu numai! Sunt și în zonele de deal și de câmpie.
Remer Ra: Ce trebuie să facem pentru a primi această cheie de acces? Ce reprezintă ea?
Oryen: Vei primi informații despre toate aceste lucruri de la entitatea divină pe care o numiți Zamolxe.
Remer Ra: Mi-a făcut de câteva ori scurte vizite, dar nu mi-a mai transmis informații. Mi-e dor de vibrația sa. 
Oryen: Îl vei simți și auzi curând. Vom relua comunicările în prima parte a lunii următoare, când vei primi instrucțiunile legate de primele transmisii ale rețelei de sateliți.
danielgaucan | ianuarie 15, 2014
Mulțumim, Ființe de Lumină!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu