Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


luni, 27 ianuarie 2014

HILARION ‒ Mesajul săptămânii: 26 ianuarie ‒ 2 februarie 2014

„Rămâneți pozitivi, echilibrați și într-o stare de bucurie”
Primit de Marlene 
Swetlishoff/Tsu-Tana
Preaiubiților,
Mulți dintre voi veți simți căldură în corpul vostru deoarece organele fizice încep să activeze codurile voastre de ADN / ARN. Aceasta poate fi o perioadă destul de incomodă pentru voi, de aceea este important să rămâneți bine hidratați și bine odihniți. Aveți încrederea că totul este bine și că sunteți îngrijiți de către ghizii voștri eterici pe măsură ce treceți prin acest proces. Ascultați-vă intuiția și faceți tot ceea ce este recomandat. Acest proces este începutul unei transformări accelerate care va lăsa în urmă toate limitele anterioare. Trecutul va dispărea și se va dizolva în timp ce învățați să trăiți în momentul prezent. Acest lucru va facilita o mai mare claritate a minții și o cunoaștere interioară că a avut loc o schimbare în percepțiile voastre și veți începe să vă redobândiți abilitățile divine, în orice mod este unic pentru voi. Noi, ghizii voștri și membrii echipei vă ajutăm în mai multe moduri pentru a vă ajuta în următoarea etapă a călătoriei. Nu sunteți niciodată singuri, dragii mei, pentru că mergem alături de voi în timpul schimbărilor intense și ireversibile care încep Acum.

Ați ajuns la acest punct, din dorința voastră adâncă pentru a îndeplini destinul pe care l-ați ales ca și contribuție a voastră la planul divin. Acest destin începe Acum să se manifeste la o viteză mai mare și vă veți minuna de cât de departe ați ajuns într-un interval scurt de timp. Celulele ființei voastre sunt regenerate și reîntinerite și veți simți valuri ciclice pline de energie ce vin din interiorul vostru ce pot provoca perioade de amețeală. Rămâneți calmi, respirați adânc și rămâneți într-o stare pașnică de îngăduință la noile senzații care vă umplu și vă înconjoară. Are loc foarte multă recalibrare în cadrul sistemului de operare uman și în câmpul vostru morfogenic. Acest lucru va perturba probabil temporar curgerea energiei în meridianele voastre, dar se va reechilibra. Veți avea mai multe episoade de somnolență și moţăială, deoarece voi sunteți acordați la frecvențe tot mai mari pe măsură ce acestea vin.
Priviți la aliniamentele cerești, deoarece acestea vestesc schimbările care au loc pe planetă și în voi. Toate se mișcă într-un ritm mult mai rapid, iar timpul liniar este urmat doar datorită instrumentelor și dispozitivelor care au fost create înainte. Este un timp pentru conectare la Sursa din lăuntrul vostru în mod regulat, pentru ca voi să puteți primi îndrumarea necesară și pentru a rămâne pe drumul cel bun cu propria sincronizare divină. Fiecare are ceasul lui interior, iar acest lucru este în prezent în curs de a fi reglat cu precizie, așadar este important să urmați îndemnurile voastre intuitive deoarece prin acestea vine cu adevărat îndrumarea. Toată viața se trezește la niveluri ale ființei care au fost latente pentru eoni.

Cei care sunt în armonie cu frecvențele mai înalte sunt în aliniere cu multe schimbări ce au loc și ca atare oferă rolul de catalizator oriunde merg. Pe măsură ce abordează viața lor de zi cu zi, ei activează codurile de trezire pentru cei din jurul lor, cunoscuți sau necunoscuți. În calitate de canale ale energiilor cosmice, aceștia RADIAZĂ din câmpul lor de energie și îi ating pe toți și declanșează propriul lor proces individual. Este foarte important ca acești agenți ai schimbării să rămână echilibrați în fiecare gând, cuvânt și faptă, deoarece aceasta poate avea impact asupra altora din jurul lor. Aceasta este o mare responsabilitate pe măsură ce se ajunge să se conștientizeze că voi sunteți pe planetă cu acest rol.
Rămâneți pozitivi, echilibrați și într-o stare de bucurie, deoarece aceasta ajută la menținerea unui echilibru armonios a acelor energii care vin mai departe prin alții în timp ce procesul de curățare continuă. Acesta este rolul vostru în calitate de lumini călăuzitoare și cei mai mulți dintre voi ați învățat cum să vă aduceți repede înapoi în aliniere. Curățați-vă energiile în fiecare zi, înainte de a vă aventura afară și din nou după ce reveniți acasă. Curățați-vă și echilibrați-vă fiecare dintre chakre, astfel încât forța voastră vitală să curgă fără a fi împiedicată în fiecare moment. Dacă apar gânduri în conștiința voastră care tind să vă aducă atenția și energia în jos, învățați să le schimbați automat în gânduri ce afirmă și îmbunătățesc viața. Zilele în care veți avea propria putere au sosit.
Până săptămâna viitoare...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Traducere Eliza Fati
Mulțumim tuturor celor care ne aduc aceste mesaje!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu