Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


vineri, 28 februarie 2014

ADN-ul este influențat de cuvinte...

„Multe religii au vorbit despre această transformare, iar acum ea devine realitate...”
Să fim mai atenți la cuvintele noastre și la gândurile noastre.
Suntem ceea ce gândim.
Grazyna Fosar și Franz Bludorf arată că ADN-ul poate fi influențat și re-programat prin cuvinte și anumite frecvențe. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicină, în care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele și anumite frecvențe, deci fără a-l secționa și înlocui anumite gene. Chirurgia genetică are un concurent redutabil!
Doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar această mică parte face obiectul cercetărilor occidentale, deja cunoscute și popularizate. Restul de 90 % este considerat „material de balast”, adică fără importanță. Cu toate acestea, cercetătorii ruși, convinși că natura nu este deloc risipitoare, s-au alăturat unor lingviști și geneticieni hotărâți să descopere adevăratul rol al celei mai mari părți din adenomul uman. Rezultatele și concluziile acestor cercetări sunt revoluționare!

Cuvintele care vindecă
Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar servește și ca depozit de informații și cale de comunicare. Adică, un fel de Internet. Lingviștii ruși au descoperit că întregul cod genetic ‒ îndeosebi partea de 90%, declarată inutilă de occidentali respectă aceleași reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formează fraze și propoziții), semantice (studiul înțelesurilor într-un anumit limbaj) și cele gramaticale de bază.
Astfel, au descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale obișnuite, folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au apărut „la întâmplare”, ci sunt rezultatul ADN-ului.
Biofizicianul și biologul rus Piotr Gariaev și colegii săi au explorat și comportamentul vibrațional al ADN-ului, adică efectul anumitor frecvențe asupra acestuia. Concluzia este stupefiantă: cromozomii vii funcționează exact ca și computere holografice/solitonice, folosind radiație laser, generată endogen chiar în interiorul ADN-ului!
Cu alte cuvinte, ei au reușit să moduleze anumite modele vibratorii pe o rază laser, cu care au influențat ADN-ul și informația genetică. Și, din moment ce structura ADN-ului este aceeași cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte și propoziții în mod direct, pentru a influența ADN-ul, nefiind nevoie de nicio decodificare.
Acest lucru s-a demonstrat experimental!
ADN-ul viu (din țesuturi, nu „in vitro”) reacționează prompt la raze laser modulate prin cuvinte și propoziții, dar chiar și la unde radio, dacă se folosesc frecvențele corespunzătoare. În acest fel se explică științific, de ce afirmațiile, antrenamentul autogen, hipnoza și gândirea pozitivă pot avea efecte atât de puternice asupra omului.
Este, deci, normal și natural ca ADN-ul să reacționeze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag „chirurgical” anumite gene din lanțul ADN și le introduc în altă parte, pentru a face experimentări, rușii au lucrat entuziaști la dispozitive care le permit să influențeze metabolismul celular prin frecvențe radio și luminoase corespunzătoare și astfel să repare anumite defecte genetice.
Grupul de cercetători al lui Gariaev a reușit să demonstreze că, folosind această metodă, pot fi reparați cromozomii afectați de razele X. Mai mult, ei au „capturat” modele informaționale dintr-un ADN și le-au transmis altuia, în acest fel re-programând celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broască în embrioni de salamandră, doar prin transmiterea modelului informațional corespunzător!
În acest fel, întreaga informație a fost transmisă fără niciun efect secundar, de tipul celor întâlnite în practicile occidentale. Aceasta reprezintă una dintre cele mai mari revoluții în știința medicală, care va duce cu siguranță la transformări uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obținute doar prin folosirea vibrațiilor și a limbajului, în locul tehnicilor oarecum „barbare”, de chirurgie moleculară. Aceste experimente arată imensul potențial al geneticii vibraționale, care are evident o mai mare influență în formarea organismelor față de procesele biochimice ale secvențelor alcaline din ADN (partea de doar 10% din total).
Învățătorii spirituali și esoterici cunoșteau, de mii de ani, faptul că acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte și prin gând. Acum s-a demonstrat și explicat științific acest lucru. Desigur că frecvența folosită trebuie să fie cea corespunzătoare. Și, de aceea, nu oricine are succes totdeauna sau nu obține rezultate de aceeași anvergură. Omul trebuie să „lucreze” asupra proceselor interioare și să obțină o anumită maturitate spirituală, pentru a putea stabili o comunicare directă și conștientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruși lucrează la un dispozitiv care va asigura succesul, cu condiția folosirii frecvenței corecte.

Fiecare face propria revoluție interioară
Însă, un om cu o conțtiință spirituală înaltă nu are nevoie de niciun fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat, pentru a-și reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi poate să realizeze acestea, iar știința confirmă! Cercetătorii ruși au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid și produce așa-numitele „găuri de vierme” magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor „poduri” Einstein-Rosen, care se găsesc în apropierea găurilor negre cosmice și care fac legătura între două puncte foarte îndepărtate, un fel de scurtătură. 
Acestea sunt ca niște tunele, având capetele în diverse zone din cosmos, prin care informația poate fi transmisă în afara legilor spațiului și timpului. ADN-ul atrage astfel de informații din macrocosmos și le transmite conștiinței noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil să recepționeze mai multe posturi diferite, în funcție de frecvența pe care acestea emit.
Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient, într-o stare de relaxare profundă. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstrucționează acest proces și informațiile primite sunt distorsionate și inutile. Natura folosește acest fel de hipercomunicare, de milioane de ani. Omul modern cunoaște doar o mică parte, sub numele de intuiție.

Rasa Umană se transformă la nivel celular
Fiecare persoană are o spirală dublă de ADN, însă acum există și alte spirale. Se pare că, în viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN. Misticii din toate timpurile au considerat că principiile fundamentale ale creației sunt lumina și sunetul
Astăzi, știinta tinde să valideze această intuiție spirituală, printr-o nouă concepție asupra realității. Învățătorii ezoterici și spirituali au știut dintotdeauna că trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte și gând. În prezent, acest lucru a fost demonstrat și explicat. ADN-ul uman este un fel de Internet biologic și, în multe aspecte, superior celui artificial”, spune Monica Vișan, de la Editura For You, prin bunăvoința căreia am intrat în posesia acestui material. 

Copii angelici sau supraumani? 
Dr. Berrenda Fox, cercetător în domeniul testării și terapiei imunologice, a dovedit prin teste de sânge că unele ființe au dezvoltat noi lanțuri în ADN. 
Ea spune: „Există schimbări majore, mutații care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viața s-a ivit din apă”. 
Cu câțiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenție a geneticienilor din toată lumea și subiectul principal a fost legat de schimbările care se produc la nivelul ADN-ului. 
Ni se întâmplă cu siguranță o transformare evolutivă, numai că încă nu știm în ce anume ne transformăm. Schimbările nu au fost spuse public, deoarece comunitatea științifică se teme să nu înspăimânte populația. 
Totuși, oamenii se schimbă la nivel celular. „Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni știu și simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare, iar acum ea devine realitate, în moduri diferite. Știm că este o mutație pozitivă, chiar dacă fizic, mental și psihologic poate fi înțeleasă greșit și poate înspăimânta”, spune dr. Berrenda Fox. 
Acești copii speciali, telepatici, din ce în ce mai numeroși în ultimii ani, pot muta obiecte în cameră, doar concentrându-se asupra lor sau pot umple pahare cu apă, doar privindu-le. 
Poți să te gândești că ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pământul își înalță vibrațiile. Sistemele noastre imunitare și endocrine pun cel mai bine în evidență aceste schimbări. 
Testele pe adulți care sufereau numeroase transformări ale organismului, dar și ale conștiintei au arătat că, de fapt, aceștia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Câțiva o aveau deja pe a treia. 
Cert este că Pământul și orice există aici, în această lume, își înaltă vibrațiile. Problema este că aceia dintre noi care sunt mai în vârstă și aleg să se schimbe trebuie să treacă prin multe transformări fizice. Cei mai mulți dintre oamenii care trec prin acest proces aleg să aibă o nouă profesie, un nou mod de a gândi sau cel puțin încep un alt mod de viață. Chiar dacă se pot simți bolnavi, obosiți sau deznădăjduiți la un moment dat, acesta e un dar. 
Li s-a acordat o șansă de a-și schimba atât structura ADN-ului, cât și organismul, într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generație. Întreaga viață a planetei se modifică. Susanna Thorpe-Clark, în articolul său „Viziunea totală”, dezvoltă implicațiile schimbărilor ADN, la ființele umane. 
Astfel, în prezent, ne modificăm structura ADN (care are acum două spirale) într-una nouă, ce va cuprinde mai multe spirale întrepătrunse. Însă nu doar noi, oamenii, ne schimbăm. Întreaga viață de pe planetă suferă aceleași modificări, pregătindu-se pentru o nouă stare de existență. 
Noile condiții necesită să renunțăm la vechile concepte mentale și emoționale, numite „de vibrație joasă”. Ca și moartea, renunțarea la vechile concepte este foarte importantă în procesul de schimbare, de evoluție umană. 
Astfel că trecerea la un nou mod de viață ne cere să renunțăm la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relații interumane, mai ales că majoritatea modelelor curente nu pot face față noilor condiții de viață. 
Prin urmare, nu e de mirare că există deja foarte multă frică, anxietate, neliniște în legătura cu viitorul nostru, mai ales că deja aceste schimbări au început să se simtă, deși mulți dintre noi nu le conștientizăm.
De asemenea, modificările fiziologice ale corpului uman încep să se intensifice și din această cauză apar diverse simptome temporare. 
Editura For You
sursa: Active Information Media

2 comentarii:

  1. foarte tare, cateva fraze perfecte sunt concluzia a mii de siteuri in care se bajbaie.......felicitarile mele......am 99 procent lamurit din ceace se intampla cu mine, astept si ale aspecte mai ridicate ca informatie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Cu drag. Gânduri bune pentru tine și pentru toți cititorii acestui blog! :)

      Ștergere