Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


marți, 14 mai 2013

10 SEMNE CĂ TE AFLI LA CAPĂTUL DRUMULUI TĂU ENERGETIC




10 semne 

că te afli la capătul drumului tău energetic

Jennifer Hoffman
Aș fi putut numi acest articol „10 moduri de a ști că viața ta a rămas fără benzină” deoarece asta este senzația la sfârșitul unui drum energetic: ca o mașină care a rămas fără benzină și stă pe loc. Acest lucru înseamnă doar că drumul pe care vă aflați nu mai poartă nicio energie pentru voi și nu mai este nimic de creat în acest spațiu energetic, deoarece voi vă aflați, de fapt, pe un nivel energetic diferit. Dacă urmăriți pagina mea de facebook, am postat acolo, cu câteva zile în urmă, faptul că noi toți am ajutat în această săptămână, la deschiderea și activarea unui nou portal energetic – un portal care exista, dar a rămas în adormire, timp de eoni. Cu acest nou portal energetic, avem acces la mult mai multe frecvențe noi și diferite, care vă vor face și mai conștienți de limitările căii voastre curente și vă vor ajuta să înțelegeți că există atât de multe alte lucruri care vă sunt acum disponibile. Vă aflați la capătul drumului vostru energetic – și a venit vremea să vă gândiți să treceți de la benzina fără plumb, la combustibilul pentru rachete.
Este, într-un fel, ca și cum ai locui în într-o casă obișnuită și confortabilă și ai merge să vizitezi o vilă imensă. La întoarcere, vechea ta casă ți s-ar părea, dintr-o dată, foarte mică și nu prea cochetă. Atunci când ne confruntăm cu noile frecvențe, acest lucru ne poate extinde viețile în multe feluri și atunci viața noastră de până acum ne apare, dintr-o dată, foarte mică și limitată, vedem unde putem face schimbări și ne întrebăm de ce nu am văzut aceste ocazii și înainte. Judecata nu își are locul aici, pentru că toate acestea nu ne-au fost disponibile pe actuala cale energetică. Dar, odată cu noile frecvențe, ne sunt disponibile și noi potențiale.
Cum știm, însă, că lucrurile pe care le vedem sunt posibile și cum ne putem conecta cu ele, pentru a le materializa? Suntem oare destul de isteți, de puternici, de dăruiți și de capabili pentru a crea noi posibilități pentru noi înșine? Suntem, dacă ne conectăm la noile energii, dar în primul rând trebuie să ne deconectăm de la vechea cale energetică, devenită inutilă, deoarece nu are frecvența sau vibrația care să le permită acestor noi potențiale, să se materializeze. Fiecare frecvență energetică are o limită a potențialului său și, atunci când o atingeți, nu mai există altceva. Este capătul drumului pentru energia respectivă și ea nu vă mai este de folos, pentru a crea noi aspecte ale vieții. Acest lucru se aplică și relațiilor, situațiilor și oamenilor din viața voastră.


Iată top-ul celor zece mijloace prin care vă puteți da seama că ați ajuns la capătul căii energetice actuale, că energia din viața voastră nu vă mai este de folos și că sunteți gata să o apucați pe un drum nou.
1. Nu vă mai place viața voastră, vi se pare mică și limitată și știți că undeva vă așteaptă ceva mult mai satisfăcător – chiar dacă nu știți încă, ce anume.
2. Nu vă place ce faceți cu viața voastră – ceea ce poate include serviciul, cariera, situația financiară, relațiile sau locul în care trăiți. S-ar putea să și resimțiți toate acestea, ca fiind scurgeri de energie.
3. Lucrurile care vă făceau fericiți înainte, acum nu vă mai oferă nicio bucurie. S-ar putea ca nici măcar să nu mai puteți să vă amintiți cum era să fiți fericiți.
4. Vă simțiți deconectați de oamenii din jur și s-ar putea chiar să nu vă mai placă (nu contează cine sunt ei, acest lucru se aplică tuturor relațiilor și oamenilor, inclusiv membrilor familiei). S-ar putea să vă evite puțin (sau mai mult) sau, atunci când vă aflați împreună, să simțiți că aveți o conversație oarecum forțată și că vă este greu să comunicați cu ei.
5. Vă simțiți blocați, incapabili să vă mișcați în orice direcție și s-ar putea fie să vă doriți atât de mult schimbarea, încât să vreți să o luați în orice direcție, doar pentru ca ea să se întâmple, fie să fiți atât de zăpăciți, încât să nu vă puteți gândi la absolut nimic, în clipa asta.
6. Vă simțiți lipsiți de motivație și v-ați pierdut creativitatea și ambiția. Chiar și atunci când faceți lucrurile cele mai simple și obișnuite, vi se pare că vă târâți printr-un noroi gros.
7. Vă simțiți detașați, confuzi și cu gândirea încâlcită. Vă este greu să acordați atenție și să vă concentrați asupra lucrurilor mărunte și pare să vă ia mai mult timp să faceți orice.
8. Petreceți o grămadă de timp, visând cu ochii deschiși că vă aflați oriunde altundeva decât în propria voastră viață de acum.
9. Simțiți o tentație puternică să vă luați zborul, să fugiți undeva, în necunoscut, lăsându-vă viața actuală, pentru a afla ce vă face fericiți.
10. Simțiți o dorință acută de a vă curăța spațiul vital, de a scăpa de lucrurile pe care nu le mai vreți și, uitându-vă prin ele, sunteți uimiți de cât de multe lucruri sunteți dornici să scăpați.


Ce urmează? Cum să depășiți lipsa de motivație și nefericirea generală, care vă copleșește în acest moment? Deși pare să fie cel mai rău coșmar, acesta este, în realitate, cel mai puternic moment al vostru, deoarece frica de schimbare poate părea mică, în comparație cu dorința de schimbare și cu voința de a permite ca acest lucru să se întâmple. Și atunci lucrurile se pot întâmpla. Nu contează cât de puternic și de promițător este potențialul energetic; până când nu înțelegem că ne aflăm pe o cale care nu mai are nicio energie pentru noi și nu vrem să luăm în considerare o alta, nouă, tot potențialul energetic rămâne doar potențial pur.
Pasul următor este să ne gândim cum putem acționa. La care dintre lucrurile de care am fost atașați până acum, putem renunța? Căror rezultate putem începe să le așezăm bazele? Visele voastre sunt cele care vă dau răspunsul la întrebarea „Ce vreau?”, așa că, urmăriți cu atenție ce dorințe secrete aveți, care sunt lucrurile despre care vorbiți, atunci când spuneți „mi-aș dori…”
Putem trece de la nefericire și depresie, la acțiunea inspirată, știind că atunci când suntem deprimați și triști ne aflăm, de fapt, la capătul unei căi energetice.
Urmând calea viselor și a speranțelor noastre, în fața pașilor va începe să se desfășoare o cale nouă. Și dacă acționăm urmându-ne inspirația, extindem potențialul noii energii, într-o nouă realitate a vieții noastre.

Sursa: editura foryou


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu