Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


miercuri, 14 martie 2012

MESAJ DE LA GRUPUL ARCTURIAN - 11 martie 2012Mesaj de la Grupul Arcturian

11 martie 2012

Dragii noştri, am venit să vă spunem despre lumina pe care o vedem emanând de pe planeta voastră într-o intensitate tot mai mare. Atât de mulţi se trezesc şi încep să înţeleagă imaginea de ansamblu. Atât de mulţi încep să vadă prin minciunile şi jocurile celor care doresc să vă menţină în robie şi ignoranţă de adevăratul vostru Sine. Nu vă lăsaţi copleşiţi de frica şi negativitatea de care puteţi deveniţi conştienţi, ci în schimb străduiţi-vă să vă folosiţi de ceea ce deveniţi conştienţi pentru a practica păstrarea energiei şi conştiinţei voastre cufundate în adevăr, pentru că aceasta este ceea ce va schimba conştiinţa lumii. Energia voastră de lumină afectează pe cei din jurul vostru şi apoi va afecta următoarele, pentru că toate sunt de fapt Unul.
În unitate nu vă pierdeţi individualitatea, dar începeţi să înţelegeţi că toate persoanele sunt în interior şi ai Unicului. Mulţi se tem de pierderea individualităţii lor pe măsură ce evoluează deoarece acest concept a fost prezentat în unele învăţături şi când a fost înţeles printr-o conştiinţă a dimensiunii a treia, ar fi putut fi interpretat în acest fel. Adevărul este că fiecare dintre voi este o piesă esenţială în întreg (Conştiinţa Divină Omniprezentă), la fel ca un puzzle, fiecare piesă fiind foarte importantă.
Timpul vă aduce foarte aproape de momentul când veţi vedea şi auzi informaţii direct, dragi noştri. Mulţi dintre cei care privesc aşteaptă momentul potrivit să apară şi să ajute, dar energia lumii nu este încă pregătită. Există încă mulţi care trăiesc în vechea energie a fricii, nu destul de pregătiţi pentru a accepta realitatea altor naţiuni de pe alte planete. Mai mult are loc de care nu ştiţi nimic deoarece ştirile voastre nu spun tot, totuşi, acest lucru se va schimba de asemenea.
Acesta este un timp măreţ pentru toţi privilegiaţii de a fi pe Pământ. Mulţi au venit pur şi simplu doar pentru a asista în transformarea voastră la o dimensiune mai înaltă a planetei voastre. Mulţi dintre copiii voştri sunt aici fără nici o karmă sau lecţii ale dimensiunii a treia de învăţat, ci doar pentru a adăuga lumina lor la acest proces. Încercaţi să nu împingeţi aceşti copii neobişnuiţi în cutiile convenţionale, în care de multe ori societatea doreşte să plaseze oamenii, pentru că făcând astfel îi faceţi confuzi şi îi reţineţi, dragilor. O mare parte din ceea ce pare important pentru conştiinţa dimensiunii a treia  rezonează învechit şi irelevant pentru aceste suflete evoluate – cu toate acestea, nu, încă pe deplin mature, nu-şi pot da seama de ce sunt diferite. Părinţii trebuie să înţeleagă că aceşti copii au nevoie de dragoste, acceptare, şi îndrumare. Niciodată să nu încercaţi să-i convingeţi sau să folosiţi modurile vechi depăşite de disciplină cu ei pentru că acest lucru îi va face să se dea pur şi simplu înapoi de la ceea cu ce ei nu rezonează, dar, de asemenea, nu înţeleg încă. Mulţi dintre cei numiţi “ADD” (ADHD) sunt pur si simplu plictisiţi, deoarece aceştia au evoluat deja dincolo de ceea ce se aşteaptă la a învăţa în sistemele de învăţământ în cea mai mare parte depăşite.
Dorim să vă vorbim despre ascensiune. Mulţi cred că ascensiunea înseamnă o ridicare bruscă, cu multă fanfară, într-o lume nouă. Ascensiunea este un proces de trezire treptată. În timp ce conştiinţa voastră devine luminată cu adevărul tot mai mult, se manifesta ca o lume tot mai luminată. Treaba voastră  este de a continua să practicaţi ceea ce înseamnă să trăiţi fiecare adevăr de care deveniţi conştienţi, centrându-vă în interior, şi conectându-vă cu Sinele vostru Înalt, prin meditaţie. Acest proces începe să aducă toate părţile împreună ca Unul – Sinele mai Înalt, sufletul, şi individualitatea şi aceasta cuprinde călătoria voastră de a deveni o fiinţă iluminată.
Meditaţia este importantă, deoarece deschide uşa Sinelui vostru Înalt şi spune, “Eu sunt gata, dă-mi mai mult”. Aceasta demonstrează o intenţie de a evolua şi permite ca mai mult adevăr şi informaţii să curgă la voi. Deseori un individ va experimenta o nouă conştientizare, la o dată ulterioară şi, adesea, când este cel mai puţin de aşteptat, dar fiecare nouă conştientizare reprezintă rodul de la deschiderea canalelor spirituale prin meditaţie. Meditaţia nu trebuie să fie o experienţă dificilă şi structurată cu care majoritatea dintre voi aţi fost învăţaţi. Aceste tehnici au fost necesare, în scopul de a mişca un student din energia grea/densă tridimensională în frecvenţele mai înalte, dar aceste frecvenţe mai înalte sunt Acum Aici. Încercaţi să nu priviţi la meditaţie ca la o corvoadă dificilă, ci pur şi simplu ca la activitatea de odihnă în spaţiul dintre gânduri într-o conştientizare de “Eu şi Tatăl Una suntem”. Aceasta stabileşte apoi conexiunea voastră, iar aceste momente vor deveni mai lungi pe măsură ce practicaţi.
Mulţi dintre voi simţiţi frecvenţele înalte mai intens Acum şi aţi început să experimentaţi un sentiment de detaşare de lucrurile şi oamenii din viaţa voastră. Încercaţi să nu vă forţaţi înapoi în modul în care au fost lucrurile înainte, crezând că acest sentiment de detaşare înseamnă că nu mai iubiţi această persoană sau acest lucru. Asta pur şi simplu înseamnă că aţi absolvit – mutându-vă dincolo de nevoia a orice în afară de voi. Legăturile care v-au ţinut într-un fals sentiment despre lume se dizolvă. Detaşarea nu înseamnă o lipsă de iubire, ci înseamnă o lipsă de robie de la ceva sau cineva. Iubirea devine apoi mai curată şi mai pură, nu se bazează pe unele nevoi personale percepute.
Acest sentiment fals de iubire străbate încă multe dintre relaţiile voastre, fie că sunt de familie, căsătorie sau de prietenie. El se manifestă ca o nevoie a unui individ ca alţii să fie, să zică sau să facă exact ce individul consideră că aceştia ar trebui, în scopul de a fi iubit sau pentru a satisface un concept al iubirii imaginat şi foarte distorsionat. Acest sentiment fals de iubire are rolul pur şi simplu de a împinge oamenii departe, deoarece toate sufletele simt nevoia de a fi libere, de a fi iubite şi validate pentru cine sunt.
Iubirea necondiţionată este o iubire fără limite şi permite libertatea de exprimare a tuturor.
A ţine pe cineva în robia conceptelor, nevoilor, dorinţelor sau aşteptărilor cuiva, nu este iubire. Aceasta este lecţia detaşării: realizarea că toţi sunt deja întregi, compleţi şi perfecţi şi că nimic sau nimeni în afară de voi înşivă nu poate schimba asta.
Voi învăţaţi adevăratul sens al iubirii, care este energia de conectare între toate aspectele şi expresiile  UNICEI OMNIPREZENTĂ, OMNISCIENTĂ, ATOTPUTERNICĂ CONŞTIINŢĂ DIVINĂ.
Noi suntem Grupul Arcturian 3/11/12
Mulţumim Eliza, suflet minunat, pentru traducere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu