Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


joi, 1 martie 2012

METATRON - LEGEA ATRACŢIEI - partea a II-a


Legea Atractiei – Partea a doua

Cele mai mari incercari si revelatii apar atunci cand va aflati in afara „zonei de confort”, cand sunteti uimiti, nesatisfacuti sau chiar intr-o stare de disperare ingrozitoare.
Afluxul multi-dimensional
Intelegerea aspectului multi-dimensional al experientei umane reprezinta chintesenta intelegerii modului de functionare a „Legii Atractiei”.
Un element cheie al intelegerii muti-dimensionalitatii voastre il reprezinta intelegerea faptului ca sinele vostru superior – acea parte a voastra, care se afla deasupra fizicului – a pregatit scenariul anumitor „incercari de viata”, generatoare de evolutie – si acestea nu pot fi evitate sau indepartate, la dorinta. Ele sunt mai degraba „cursuri” obligatorii din programa „Universitatii Pamantului”, pe care ati ales sa le urmati, pentru binele vostru suprem. Si la aceste materii nu puteti chiuli.
Aceste lectii vor veni in calea voastra, pentru ca voi v-ati inscris la ele; ele fac parte din „Legea Atractiei”, provenind de la o minte superioara – si nu aveti cum sa le evitati.
Aceasta este o zona in care gandirea in dualitate, care incearca sa indeparteze un obstacol aparent cu puterea dorintei, pare sa sfideze „Legea Atractiei”. S-ar putea sa va gasiti intr-o situatie inconfortabila la munca si sa realizati ca nu ajungeti la niciun rezultat, oricum ati aplica gandirea pozitiva. Acest lucru se intampla, pentru ca exista o lectie cu care trebuie sa va confruntati – si, pana cand nu veti face asta, ea se va repeta iar si iar, pana cand este dusa la bun sfarsit... Deoarece voi ati atras-o catre voi prin mintea superioara, creierul aspectului dualitatii nu poate sa o evite. Lectia se incheie, doar atunci cand o stapaniti. 
Acceptarea provocarii
Chiar daca este adevarat ca gandurile si credintele voastre creeaza realitatea pe care o traiti in dualitate, voi sunteti cei care au creat si au organizat, cu mare grija si chibzuinta, incercarile cu care va confruntati. Acestea au un scop superior. Fie ca o credeti, fie ca nu, voi va scrieti singuri testele. Asa ca, chiar daca „gandirea pozitiva” reprezinta o frecventa cheie, ea este menita sa va ajute sa va abordati lectiile de viata, fara sa eludeze procesul de invatare, in sine. Nu puteti ignora pur si simplu sau sa va doriti sa dispara lectiile de evolutie pe care vi le-ati scris singuri, cu scopul de a evolua. Asta, pentru ca aranjamentele pe care le-ati ales sunt, in majoritatea cazurilor, exterioare, dincolo de capacitatea aspectului dual al creierului-ego, de a le elimina sau de a le indeparta prin vointa. Va veti confrunta cu ele, pentru ca dintr-o perspectiva superioara, sinele vostru divin le-a dorit. Voi aveti scenariile tuturor incercarilor, in mintea voastra superioara.
Va asiguram ca nu este nimic mai stimulant sau mai demn de luat in seama, decat dorinta voastra manifestata de evolutie si de schimbare in bine. Aceasta reprezinta, de fapt, misiunea fiecareia dintre vietile voastre. Nu este indeajuns sa meditati sau sa vizualizati telul dorit, daca nu actionati la indemnul acestei voci interioare – impulsul care sta la baza meditatiilor si vizualizarilor voastre.
Intentia, concentrarea si meditatia trebuie sa fie neaparat insotite de actiune. A deveni impecabili si a atinge, in cele din urma, iluminarea nu inseamna, asa cum sugereaza indirect anumite religii, ca veti trece brusc intr-o fericita stare de uitare sau intr-o stare detasata de Nirvana. Maestrilor, va spunem ca sunteti parte din Nirvana, la fel de mult ACUM ca oricand – trebuie doar sa o descoperiti inlauntrul vostru.
Vor exista cu adevarat manifestari ciclice ale starilor voastre emotionale, pentru ca asta face parte din a fi om. Vor fi momente in care va veti simti apatici si deprimati. Sursa unei astfel de disperari nu este intotdeauna problema cu care va confruntati, ci ea poate fi uneori determinata numai de anumite aspecte astronomice. Cu toate acestea, trebuie sa va asumati confruntarea, stiind ca toate pot fi depasite.
Asadar, fiti constienti ca „Nirvana”, cum o numiti voi, este atinsa prin atitudine, prin confruntarea impecabila a proiectiei realitatii care va inconjoara – si nu prin evitare, ignoranta sau a da bir cu fugitii.
Experienta pamanteana, stapanirea cu maiestrie a dualitatii este dificila. Acesta e un mare adevar – unul dintre marile adevaruri ale dualitatii, un adevar care, de cele mai multe ori, nu este inteles corect. Studierea si maiestria vietii necesita munca. Nu puteti sa puneti, pur si simplu, cartea sub perna si sa dormiti pe ea. Trebuie sa o cititi si sa o intelegeti, pagina cu pagina. Clipa de clipa.
Asa ca, intelegerea deplina si acceptarea faptului ca viata este o constructie alcatuita din scenarii pe care voi le-ati planificat, in scopul evoluţiei voastre spirituale, reprezinta un adevar si mai mare. Vedeti voi, atunci cand acceptati acest nobil adevar, aveti ocazia de a-l transcende.
Ceea ce voi numiti „destin” reprezinta, de fapt, situatiile pe care le-ati prestabilit pentru lectia vietii voastre. Si dragilor, acest scenariu pe care l-ati scris singuri, cu cuvintele voastre, va va ajuta atat sa faceti fata incercarilor, cat si sa va manifestati mai apoi dorintele, dar nu pentru ca protestati impotriva a ceea ce nu va place. Pentru a trai lumina dorintei voastre, trebuie sa aprindeti pasiunea care o va elibera din fortareata in care este tinuta atat de bine sub control. Calea cea mai buna este aceea de a accepta provocarea purificarii de sine, devenind un exemplu viu al propriei Lumini, in loc sa protestati impotriva intunericului care mai exista inca in lumea 3D sau in loc sa alegeti sa va izolati de acesta.
Acceptarea
Maestrilor, daca acceptati ca sunteti AICI, pentru a va asuma confruntarea cu incercarile, atunci puteti crea cu mai mare forta energia de care aveti nevoie pentru a le face fata. Asta, pentru ca, odata ce acceptati faptul ca viata poate fi dificila, acest lucru nu va va mai speria ci, mai degaraba, il va motiva pe razboinicul spiritual sa se mobilizeze.
Cea mai mare problema cu care va confruntati in acceptarea asumarii si a responsabilitatii actiunilor voastre este dorinta profunda de a evita durerea consecintelor acestui comportament. Dar va spunem ca acest curaj de a va confrunta si de a rezolva problemele, in mod impecabil, este cel care aduce si hraneste cu adevarat, evolutia semnificativa in viata voastra.
Asumarea problemelor cu care va confruntati reprezinta taisul intamplarii fericite, care separa succesul, de esec – sau, mai bine spus, evolutia, de stagnare. Problemele faciliteaza aparitia celor mai bune eforturi pentru solutionarea si rafinarea curajului si a intelepciunii, in cautatorul impecabil.
In mod categoric, voi cresteti mental si spiritual, datorita anticiparii si obstacolelor stresante. Prin durerea confruntarii si rezolvarii puzzle-rilor si scenariilor vietii, invatati intelesul superior al stiintei iubirii. Inimi dragi, simplul adevar este ca unele dintre cele mai importante realizari – si, cu adevarat, cele mai extraordinare evolutii – se nasc atunci cand va aflati la rascrucea dificila a dilemelor.
Cele mai mari incercari si revelatii apar atunci cand va aflati in afara „zonei de confort”, cand sunteti uimiti, nesatisfacuti sau chiar intr-o stare de disperare ingrozitoare. Asta, pentru ca, in astfel de momente, propulsati de propriul disconfort, sunteti obligati sa explodati si sa spargeti cusca, in cautarea unui mod de viata mai bun si mai satisfacator din punct de vedere spiritual.
Impecabilitatea – Starea de Gratie
Ce inseamna, deci, impecabilitatea? Daca o definim ca fiind, pur si simplu, ”a face intotdeauna tot ce poti mai bine”, inseamna ca nu intelegem premiza ei de baza. Pentru a ramane impecabili, este nevoie de un efort cu atat mai mare, cu cat scopurile intelepciunii si constiintei voastre dobandite sunt mai extinse. Cu cat este mai extinsa constiinta voastra, cu atat mai multe „stiti”. Cu cat stiti mai mult, cu atat este mai mare responsabilitatea de a trai corespunzator acestei cunoasteri.
Va aflati in cursul procesului extinderii constiintei voastre vibrationale, procesul transformarii voastre intr-un participant constient cu sufletul. Voi deveniti ceea ce este sufletul vostru – descoperindu-va identitatea principala.
Dragilor, atunci cand cresteti spiritual, acest lucru se intampla, pentru ca v-ati deschis cautarii cresterii si trecerii la actiune, lucrarii pentru dobandirea acestei evolutii.
Impecabilitatea implica extinderea deliberata a Fiintarii voastre catre evolutie.
Impecabilitatea va conduce intr-o stare de gratie. Impecabilitatea nu presupune sa fi atins iluminarea sau sa fi invatat tot ceea ce aveati de invatat. Inseamna, mai degraba, ca va aflati pe singura cale – pe calea corecta catre aceste obiective.
Asadar, vom defini Impecabilitatea, in doua etape sau faze:
1) Impecabilitatea conditionata: este atunci cand entitatea nu e foarte avansata, dar lucreaza totusi in sensul atingerii starii de maestru. A face tot ce poti mai bine. A folosi cunoasterea pe cat de bine poate cineva sa o foloseasca, pentru a face ceea ce este bine, chiar si atunci cand mai exista inca ignoranta si idei preconcepute naive. Prin asta intelegem sa credeti cu adevarat ca ceea ce faceti este pe calea cea buna – chiar daca asta nu reprezinta adevarul intreg sau extins. Toti treceti prin asemenea faze. In aceasta faza, daca faceti o greseala, este o greseala inocenta, in care voi chiar ati crezut cu sinceritate ca faceti ceea ce ati simtit ca este bine.
2) Maiestria impecabilitatii: Aceasta este o faza a sufletului in existenta omeneasca, care se afla la apogeul starii de Maestru. Cineva foarte avansat, cineva care face ceea ce spune. Atunci cand nu exista niciun conflict intre ceea ce crede cineva ca este calea cea buna si ceea ce este aceasta cale, cu adevarat.
Ambele faze activeaza ceea ce ati putea numi o stare accelerata de gratie. Gratia reprezinta ajutorul din partea Sinelui Divin, care va ajuta sa obtineti rezultatul dorit, in situatiile in care faceti tot ce puteti mai bine. Ea poate fi conceputa ca fiind „Ingerul Pazitor”, pentru ca in multe cazuri, exact asta este – un Inger Pazitor, Sinele vostru Divin, care intervine printr-o intamplare fericita in anumite situatii, pentru a va ajuta pe calea voastra.
Daca ar fi sa redefinim ceea ce textele voastre religioase definesc ca pacat, nu am face-o in termenii poruncilor, ci mai degraba l-am defini ca fiind „cunoastere nefolosita.” A desfasura o actiune despre care stiti ca este incorecta – o actiune aflata in conflict cu credintele voastre cele mai inalte.
Intelepciunea se afla inlauntru
Cu totii va doriti o intelepciune mai mare decat a voastra. Cautati si veti gasi, Maestrilor, o veti gasi „ascunsa” in interiorul vostru. Si, din pacate, acesta este ultimul loc in care o cautati. E nevoie de munca. Voi vedeti interfata divina dintre Dumnezeu si om, ca aflandu-se in ceea ce numiti, in termeni academici, subconstient.
Chiar si textele voastre religioase va spun ca Dumnezeu este in voi, ca sunteti o scanteie a Divinului. Mintea subconstienta sau – „creierul din spate”, cum il numiti voi – e acea parte din voi care este Dumnezeu. E acea portiune mai mare din sinele vostru superior, care contine cunoasterea a „toate cate sunt”, partea din voi care contine Inregistrarile Akashice, memoria sufletului in legatura cu toate. 
Din moment ce subconstientul este Mintea Divina din voi, scopul cresterii spirituale este atins, prin intrarea in Gradina sacra a Intelepciunii. In ea se intra, prin aducerea la tacere a mintii ego-ului. Meditatia a constituit dintotdeauna poarta. Ea este cheia aducerii la tacere a povestirii personalitatii – ego si cea care ii permite „Vocii Sufletului Divin” sa fie auzita. O spunem din nou – e nevoie de efort. Nu exista scurtaturi. 
Reatingerea Dumnezeirii reprezinta scopul existentei voastre individuale in planul polaritatii. Sunteti nascuti spre a putea deveni, ca indivizi constienti, o expresie fizica a lui Dumnezeu. O expresie divina, in Fiintare.
Provocarea este singura tinta a sufletului vostru, adevaratul vostru tel – si, in calatoria fizica, ceasul bate la nesfarsit. Obtinerea dumnezeiescului in plan fizic se realizeaza prin eliberarea timpului, prin dorinta imaculata care este implinita pe taram fizic, prin combinarea cu intelepciunea non-fizicului. Timpul conteaza.
In polaritate, schimbarea curenta a paradigmelor si energiilor va poate dezechilibra relativ usor in aceste vremuri grabite. Adevaratul vostru scop este deseori dificil de definit in mod subiectiv, balastul intelegerii voastre umpland deseori spatiul dintre iluzie si realitatea perceputa. S-ar putea sa simtiti ca traiti intr-o distorsiune si ca nimic nu este exact ceea ce pare. In cadrul acestui proces puteti deveni confuzi si multumiti de sine. Puteti pierde notiunea timpului. 
Iubitilor, vietile voastre, fiecare moment al vietii voastre fizice, sunt pretioase, mult mai pretioase decat isi pot da, unii dintre voi, seama. Cu mult mai mult decat intelegeti sa folositi, cei mai multi dintre voi. Timpul reprezinta o marfa pretiosa si, in dualitate, aceasta marfa este finita. Fiecare dintre voi, cei care cititi aceste cuvinte, va trece, la un anumit moment din viitor, in afara fizicului. In limbajul vostru, veti muri. Aceasta reprezinta o conditionalitate a fizicului, asa cum il stiti. Cu toate acestea, atat de multi dintre voi se poarta ca si cum ar trai vesnic. Intr-adevar, sufletul este etern, dar voi nu veti mai fi niciodata aceeasi persoana, aceeasi personalitate sau expresie care sunteti acum, in nicio alta viata sau aspect al Fiintarii voastre.
Va aflati aici pentru a invata, Iubitilor, sunteti aici pentru a afla care sunt expresiile dumnezeirii voastre in dualitate – si aceasta dualitate este cu adevarat un dar. Viata este un dar. Voi sunteti aici pentru a invata sa co-creati, deoarece sunteti cu adevarat co-creatori ai Universului, ai Cosmosului. Sunteti aici pentru a dobandi starea de Maestru si atat de multi dintre voie sunteti atat de aproape de aceasta realizare.

Traiti clipa
Maestrilor, pana cand nu va veti pretui pe sine cu adevarat, nu va veti afla in starea de gratie a impecabilitatii si nu veti fi motivati sa pretuiti cu adevarat si sa va optimizati timpul. Daca nu veti pune mare pret pe timpul care va este alocat, nu veti face tot ce puteti mai bine cu el. „Carpe Diem” se traduce cu „traieste clipa” si asta este atat de bine spus.
Trebuie sa traiti fiecare clipa! Atat de multi dintre voi, in ciuda bunelor voastre intentii, va permiteti sa fiti anesteziati de multumirea de sine, in anumite faze sau in anumite conditii ale calatoriilor pe care le-ati ales. Multi dintre voi pierd timpul, il folosesc gresit si astfel, irosesc viata dupa viata. Lucrurile cu care nu va confruntati, ceea ce lasati nerezolvat in orice moment sau in orice viata, va iesi din nou la suprafata. Veti repeta scenariul, pana cand il veti rezolva cu succes – si acesta este un mare adevar.
Maestrilor, folosirea timpului in dualitate este extraordinar de importanta si ea reprezinta o intreprindere complexa, deoarece necesita cautarea impecabilitatii. Va cere iubire de sine, pentru ca pana nu va veti pretui cu adevarat, nu veti cunoaste cu adevarat valoarea vietii si a timpului vostru. Si pana cand nu va pretuiti timpul, asa cum se cuvine, nu veti fi hotarati sa il folositi cat mai eficient. 

Disciplina naturala ofera instrumentele de baza pentru a solutiona problemele vietii. Fara disciplina e greu sa aveti indrumarul necesar pentru a va concentra asupra lucrarii de a va rezolva problemele. Mai simplu spus, puteti deveni imobili... apatici, multumiti de sine sau lenesi. Pe „scara inaltarii” puteti urca, stationa sau cobori.
In fizica tri-dimensionala exista o lege care spune ca energia foarte bine organizata se va degrada in mod natural, daca nu se afla intr-o stare dinamica. E mai usor, conform legilor naturii, sa te afli intr-o stare de automultumire pe plan fizic, decat sa te afli intr-o stare de miscare ascendenta. E foarte logic. Legea Iubirii este cea care motiveaza toate sufletele catre o constiinta mai extinsa – si asta cere ca dinamica sa ... functioneze! Leneveala este cu adevarat unul dintre cele mai mari obstacole, pentru ca a lucra inseamna a inota impotriva curentului. Traiti clipa!
Ordinea perfecta

Unii dintre voi spun sau simt ca „Toate merg asa cum trebuie, totul se afla intr-o ordine perfecta.” Dar, Maestrilor, acest concept reprezinta oarecum un paradox si, asemenea unei carti de joc, are aceeasi imagine, oricum l-ati privi. Intelegeti?
Dintr-o perspectiva superioara, toate se afla intr-o ordine perfecta, dar din perspectiva omenirii aflate in dualitate, nu este asa! Daca ar fi asa, atunci nu ar mai fi nevoie de lectii, nu ar mai fi nevoie de ceea ce voi numiti reincarnare.
Nu trebuie decat sa va uitati in jur, pentru a sti ca situatia omenirii pe planeta Pamant este departe de a fi perfecta. Intr-adevar, NU va fi asa cum trebuie, pana cand voi nu veti face ca asta sa fie posibil!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu