Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


joi, 1 martie 2012

METATRON - LEGEA ATRACŢIEI - partea I


Transmisiune de la Arhanghelul Metatron

Legea Atractiei, Legea credintei si Legea Creatiei Constiente

Arhanghelul Metatron, prin James Tyberonn


Salutari, Maestrilor!  Sunt Metatron, Stapanul Luminii si va salut intr-un camp al iubirii neconditionate.
S-au scris multe despre „Legea Atractiei”. Ne vom referi si noi la acest subiect, numai ca o vom face separand Legea Atractiei de Legea Creatiei Constiente. Este intr-adevar foarte necesar sa intelegeti diferenta dintre ele.

Un adevar esential al Legii Atractiei se aplica gandului. Conform cerintelor acestei legi, este imperios necesar sa intelegeti ca fiecare gand pe care il aveti are o anumita frecventa magnetica. Aceasta frecventa rezonanta a gandului va atrage ganduri cu vibratie similara. Cu cat mai multa atentie si concentrare ii acordati unui gand, cu atat mai puternic devine acesta. Daca aveti o frica sau o ingrijorare si ramaneti fixati in aceasta zona, poate apare un efect de bulgare de zapada, prin care o frica sau o ingrijorare atrage alta si alta. In acelasi fel, daca va ganditi la lucruri pozitive, acele ganduri vor atrage catre voi mai multe vibratii vindecatoare. Gandurile cheama sentimente de aceeasi natura. Campul vostru auric vibreaza conform gandurilor voastre.

Atrageti catre voi atat lucrurile de care va temeti, cat si pe cele pe care le iubiti. In aceasta situatie, trebuie sa deveniti paznici atenti ai gandurilor voastre. Fiecare dintre voi trebuie sa aiba discernamant si control, in legatura cu directia in care va indreptati atentia. Aceasta este Legea Atractiei. Numai ca nu produsul final este cel care determina creatia constienta. Sunteti Aici pentru a invata sa creati in mod constient, dar acest proces este mult mai complex.
Discutam astfel, Aici, despre Legea Atractiei, despre cum functioneaza si cum nu functioneaza ea, uneori. Asta, pentru ca e foarte important sa intelegeti ca exista o diferenta intre atractia inconstienta si cea constienta. Exista unele exceptii, ca sa spunem asa, de la „cere si ti se va da”. In primul rand, trebuie sa fie vorba despre o credinta urmata de actiune. Apoi, trebuie sa existe o armonie a „Eului” vostru multidimensional.
Fiecare dintre voi este Fiinta Multidimensionala. Intr-adevar, voi functionati atat Cosmic, cat si Terestru, in multe formate diferite ale realitatii aflate in cadrul eternului „ACUM”. Timpul reprezinta o iluzie intentionata. Toate „vietile” voastre se petrec simultan, existand in acelasi timp o comunicare subconstienta continua intre sinele voastre multiple. Fiecare viata este ca intr-un cocon aflat intr-o holograma a Omni-Pamantului. Fiecare holograma succinta reprezinta o dinamica a unor realitati alese dintre probabilitati infinite. In consecinta, fiecare „viata” le afecteaza pe celelalte si acesta reprezinta un aspect al Legii Atractiei, despre care vom vorbi aici.

Sa incepem.

Legea Atractiei si creatia constienta 

Iubitilor, voi va creati realitatea – si nu exista alta regula. Voi sunteti AICI, la Scoala Dualitatii, pentru a invata cum sa creati in mod responsabil. Exista multe texte care vorbesc despre modul in care isi creeaza fiintele omenesti, realitatile viitoare.
Noi va dam acest avertisment: nu gandul singur este cel care creeaza in mod optim, ci mai degraba CREDINTA... Credinta exprimata in gand, prin intermediul unei minti constiente „clare” si urmata de actiune.
Asadar, pentru a clarifica, va spunem ca in Legea Atractiei este intelept sa inlocuiti cuvantul „gandesc” cu cuvantul „cred”, pentru ca, in timp ce gandul pozitiv poate incuraja o noua credinta, pana cand nu credeti ceea ce ganditi, nu veti putea genera o noua realitate. Credinta genereaza realitatea. Este logic.
Asa ca intelegeti, dincolo de cuvinte, ca a gandi ganduri pozitive poate conduce la materializare, doar daca aceste ganduri sunt sincronizate cu credintele voastre. De exemplu, daca in adancul vostru CREDETI ca sunteti nedemni de belsug sau in adancul mintii voastre credeti ca a acumula din plin este materialist – si, prin urmare, gresit – nu veti materializa belsugul, doar gandindu-va la el. Daca credeti ca banii sunt radacina tuturor relelor, LEGEA Atractiei nu va functiona pentru voi, pana cand nu va schimbati aceasta credinta profunda.
Daca voi credeti ca sunteti saraci si veti fi intotdeauna nevoiti sa va descurcati cu greu, atunci aceasta convingere va da nastere experientelor pe care le aveti. Nu conteaza ca aveti doua sau trei servicii, credinta voastra profunda va fi generata si proiectata in dimensionalitate si se va manifesta cu siguranta. Va trebui sa va zbateti pe plan financiar.
Daca voi credeti ca „nu sunteti prea isteti”, creierul vostru va prelua aceasta credinta si veti fi limitati. Daca credeti ca nu sunteti prea atragatori, veti proiecta aceasta imagine in mod telepatic, pretutindeni in jurul vostru. 
Voi va proiectati, in mod constant, credintele si convingerile, sub forma manifestarilor care va ies constant „in fata ochilor”, cand va uitati la lumea care va inconjoara. Ele formeaza o imagine in oglinda, a credintelor voastre implinite. Nu puteti scapa de credintele şi convingerile voastre. Ele sunt, oricum, metoda prin care va creati experienta. 
De fapt, daca aveti credinta ca oamenii va vor binele si ca se poarta frumos cu voi, asa vor face. Daca insa credeti ca lumea este impotriva voastra, atunci asta veti trai. Si daca aveti credinta ca, de la varsta de 40 de ani incolo, corpul vostru incepe sa imbatraneasca si sa nu mai aiba forta, atunci asa va face. V-ati prins?
Va aflati in existenta fizica, pentru a invata si a intelege ca aceste credinte ale voastre, transformate energetic in sentimente, ganduri si emotii, va vor determina toate experientele. Punct. Experienta va poate schimba insa credintele si voi detineti, in orice moment, controlul asupra a ceea ce alegeti sa credeti. Cheia este sa va formati CREDINTA, pe baza alegerilor constiente facute prin intermediul „supra–sufletului”, si nu prin programare inconstienta.
Acum sa trecem acest concept, in multi-dimensionalitate.
Imaginati-va ca aveti un numar de vieti traite ca preot sau calugar, vieti in care ati facut legaminte stricte de saracie. Ati evitat „materialul” si ati aderat cu putere la CREDINTA ca banii sunt „radacina tuturor relelor”.
Toate vietile se desfasoara simultan, in eternul acum. In viata din prezent va concentrati sa va creati realitatea. Aveti nevoie de belsug. Intelegeti ca banii nu sunt rai, ca ei sunt numai energie si ca aceasta energie poate fi folosita pentru multe lucruri pozitive.
Ati citit toate cartile si toate articolele despre cum declanseaza gandirea pozitiva „Legea Atractiei” – si, cu toate acestea, nu aduceti niciun belsug.
Se poate sa fiti „depasiti numeric”, in spatiul multi-dimensional.
Daca aveti o duzina de vieti aflate in desfasurare, in momentul ACUM, in care evitati si respingeti simultan ceea ce voi CREDETI ca este material si o singura viata in care incercati sa creati belsugul, asupra carui efort este proiectata cea mai multa energie?
Aveti Acum capacitatea ca in mintea ACUM sa schimbati trecutul aparent si sa creati o armonica unificata, a ceea ce doriti si credeti. Si, Dragilor, banii nu reprezinta raul! Ei sunt energie si, in noua paradigma, vi se cere sa invatati sa creati intr-o maniera iubitoare, responsabila. PUTETI avea ceea ce vreti si ceea ce aveti nevoie, dar Credinta trebuie sa fie armonica, in multi-dimensionalitate.
Nu este vorba numai de „Cere si ti se va da”. Lucrurile trebuie proiectate in mintea armonica clara. Mintea este deasupra creierului. Mintea este multi-dimensionala.
Mulţumiri şi recunoştinţă,
EDITURII FOR YOU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu