Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


vineri, 13 ianuarie 2012

Arhanghelul URIEL - ianuarie 2012

 

Mesajul Arhanghelului Uriel –

    Echilibrul întunericului şi luminii


Odată cu naşterea unui ciclu de experienţă, voi faceţi parte dintr-un ciclu uman, există un flux şi un scop în echilibrul întunericului şi Luminii care este creat. Fiecare nou ciclu începe cu întunericul, la fel cum noaptea este începutul zilei şi cedează locul Luminii, care trezeşte lumea în zori. Cei care sunt în întuneric, nu sunt conştienţi  unde sunt, sau că există o prezenţă de Lumină cu care se pot conecta. Experienţa întunericului trebuie să fie finalizată înainte să poată fi o experienţă a Luminii, iar absolvirea de la întuneric la Lumină are loc în fiecare în funcţie de dorinţa lor pentru Lumină şi de experienţa şi puterea lor în întuneric.
Cei care cunosc cât de puternic poate fi întunericul le este teamă de Lumină, deoarece ei cred că dacă dau în schimb întunericul pentru Lumină, ei trebuie de asemenea să dea în schimb puterea pentru neputinţă. Unele suflete nu fac niciodată această alegere şi ăsta este rolul lor pe pământ, după cum sunt cei care au nevoie să menţină întunericul pe pământ, pentru că este o alegere pe care fiecare o poate face şi întunericul trebuie să fie prezent pentru a echilibra Lumina. Fiecare are propriul lui contract cu Sursa, angajamentul lui de a servi şi da, unii se angajează să menţină energiile întunecate, astfel încât toată lumea să le poată experimenta ca parte a ciclului lor.
Apoi sunt cei care aleg doar Lumina, deoarece se tem de întuneric. Aceştia îmbrăţişează pacea şi liniştea Luminii, dar ei ignoră puterea ei, deoarece ei cred că puterea este o parte din întuneric. Ambele energii au putere, care este exprimată în moduri diferite. Puterea întunericului este controlul şi lăcomia; cea a Luminii este de a împărtăşi şi de a fi grijuliu. Întunericul conduce prin frică, Lumina prin divinitate. Puteţi fi divin de puternici şi acest lucru va permite Luminii Sinelui vostru să strălucească în lume.
Întunericul îşi îndeplineşte scopul său, la fel ca fiecare lucru din Univers. Scopul său este de a vă alinia cu ego-ul vostru, Lumina vă extinde în spirit. Întunericul vă aminteşte de limitări şi de control, Lumina este nelimitată şi vă invită să vă abandonaţi.
Care este alegerea voastră cea mai puternică? Aceea care este împlinirea dorinţei sufletului vostru pentru vindecare şi întregime în fiecare moment, care poate fi întunericul sau Lumina sau ambele. Nu judecaţi alegerile voastre, în schimb, staţi în conştientizarea realităţii pe care doriţi să o creaţi şi permiteţi energiilor să curgă, Lumină şi întuneric, pe măsură ce vă creaţi viziunea pentru realitatea voastră şi raiul vostru pe pământ, care cere să vă îmbrăţişaţi Lumina în deplinătatea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu