Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


vineri, 27 ianuarie 2012


KRYON –
RECALIBRAREA 
ÎNȚELEPCIUNII
”Dacă femeile ar conduce lumea, nu și-ar trimite niciodată copiii pe câmpul de luptă.”

Transmis de Lee Caroll

Salutări dragii mei, Eu Sunt Kryon din Servicul Magnetic.
Procesul a început și noi am vorbit despre acesta de multe ori.

REVIZIA – MAREA SCHIMBARE AȘA CUM A FOST PREZISĂ
Există o schimbare care are loc pe planetă și aceasta este o schimbare lentă, profundă a conștiinței umane. O parte din energia lui Kryon este creată pentru a vă dărui înțelegerea, informația și iubirea despre lucruri care sunt noi pe planetă. Noi am spus că energia Kundalini a planetei se mișcă. Nu am folosit niciodată cuvântul șarpe, dar Acum o facem. Aceasta a fost profeția anticilor, dar nu neapărat a acelora care sunt Aici – pentru cei care aud și citesc acest channel, eu vorbesc din Peru. Aceste profeții speciale vin de la cei din emisfera nordică. Mulți au vorbit despre acest timp ca fiind mișcarea energiei. Câteva profeții vin de la Maya și altele din nordul îndepărtat. Acestea spun că va veni un timp al potențialului, o schimbare magnifică pentru planeta Pământ. Aceasta reprezintă o schimbare a conștiinței și un început al mișcării Șarpelui Înaripat sudic. Acum este important ca voi să înțelegeți de ce se întâmplă acest lucru și ce anume reprezintă.

CELE 3 REȚELE
 
Există 3 rețele pe această planetă și am vorbit despre acestea recent. Rețeaua Magnetică este una dintre ele. Eu am venit în 1989 și ceea ce numiți conștiința partenerului meu și cu mine, ne-am contopit pentru a vă dărui un mesaj: noi v-am spus că rețeaua magnetică a planetei se va mișca mai mult în următorii 10 ani decât a făcut-o în ultimii 100 de ani.
După anul 2002 deja făcuse acest lucru. Știința arată acest lucru doar cu ajutorul unui simplu compas. Rețeaua magnetică s-a mișcat și noi v-am spus asta. Acesta a fost doar începutul, deoarece această rețea este în strânsă legătură cu celelalte două, care sunt de asemenea invizibile.
Cea de a 2-a este numită Rețeaua Cristalină.
Pe cea de a 3-a o vom numi Gaia.
Toate acestea sunt interțesute, dar cea mai dinamică este Rețeaua Cristalină. Aceasta răspunde la conștiința umană și de aceea este numită energia Kundalini a planetei.
Aceasta este energia care se încolăcește și se mișcă, dar numai dacă este chemată să o facă prin acea energie multidimensională numită ”conștiința umană”.
Iată ce s-a întâmplat și Acum să vă explic de ce. Poate fi mult simplificat, dar noi am menționat de multe ori înainte că planeta este în afara echilibrului. Echilibrul despre care vorbim este cel între conștiința masculină și cea feminină. Acum mulți ani, noi v-am dat această informație. V-am spus că planeta este împovărată de masculinitate. Nu este echilibrată. Acest echilibru afectează rețeaua și planeta și pe Gaia. Dar umanii au dat această energie planetei datorită a ceea ce au dezvoltat de-a lungul istoriei. ACUM, acest lucru se schimbă, așa cum umanii se schimbă. Așa cum ei se schimbă, așa se întâmplă și cu Gaia. Nu înțelegeți greșit: asta nu are nimic de a face cu bărbații și femeile. Are legătură cu conștiința masculină și cea feminină. În ultima informație, Kryon v-a vorbit despre cele 12 corzi de ADN – una dintre aceste profunde corzi fiind de sine stătătoare. Nu vă vom da numărul ei, deoarece dorim să o găsiți singuri și să o descoperiți – și apoi să râdeți de sincronicitatea numerologiei. Numele acesteia este Înțelepciunea Divină Feminină. Nu este combinată cu nici o altă spirală, așa cum sunt altele. Este dulce și catifelată. Aceasta este energia Mamei, actualmente mult mai mult decât atât. Ceea ce se întâmplă astăzi în această schimbare a conștiinței este că există energii specifice care încep să se schimbe. Și, din nou, acest lucru poate fi simplificat, dar are ceva de a face cu magneticile, ca și cu conștiința umană. Există un sistem căruia îi dați foarte puțină credibilitate și care implică toate energiile Pământului ca fiind un catalizator... una pentru alta. Cum conștiința umană se îndreaptă spre rețelele Pământului, una afectează pe cealaltă.

ATRIBUTELE EMISFERELOR NORDICĂ ȘI SUDICĂ
Emisfera nordică a planetei a conținut mult din ceea ce numiți energia masculină a Pământului. Emisfera sudică are mai multă energie feminină. Aceasta este polaritatea, chiar dualitatea de pe planetă. Când ființele umane încep să se schimbe, așa se schimbă și planeta și energiile rețelei. Așadar, există o schimbare majoră în acest proces în legătură cu rețelele Pământului, ca răspuns pentru umanitate. Observați că dezechilibrul umanității și al emisferelor poate fi văzut de-a lungul istoriei. Majoritatea războaielor majore și toate războaiele lumii au început mai ales în nord. Majoritatea luptelor s-au dat aici. Cucerirea națiunilor a avut loc aici. Acesta a fost echilibrul planetei și puteți vedea dezechilibrul “războiului” masculin ca fiind foarte puternic în emisfera nordică. Majoritatea războaielor din emisfera sudică au fost cauzate de cei din nord venind să cucerească sau să înrobească. Înțelegeți ce spunem? Ați luat vreodată în considerare aceste lucruri? Emisfera nordică este ca o greutate masculină, dar nu pentru mult timp. Acum, dacă este adevărat că planeta începe să se echilibreze în conștiință, ce credeți că se va întampla? Răspunsul este că începeți să vedeți o re-echilibrare a conștiinței masculină și feminină. Aceasta înseamnă că bărbații de pe planetă devin mai echilibrați. Înseamnă că femeile de pe planetă sunt mai echilibrate, înseamnă că umanitatea devine mai echilibrată.

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI RĂZBOIULUI
Există o zicală: ”Dacă femeile ar conduce lumea, nu și-ar trimite niciodată copiii pe câmpul de luptă”. Aceasta devine definiția ”energiei mamei”. Să vă spun și altceva: ”Dacă lumea echilibrează bărbații și femeile, atunci umanii nu și-ar trimite niciodată copiii pe câmpul de luptă”. Re-echilibrarea energiilor masculine și feminine din rețele înseamnă că un anumit fel de energie a Pământului se mișcă. Kundalini se mișcă. A existat de atât de mult timp în acel loc din emisfera nordică – India și Tibet. Mulți spun că acesta a fost centrul înțelepciunii spirituale. Într-adevăr, a fost înțelepciune acolo și aceasta a ajutat la echilibrarea energiei grele masculine, dar fără aceasta nu a devenit mai grea. Câți lideri de sex feminin ați văzut printre călugări și alte ordine religioase în acele arii? Aproape nici unul. Emisfera sudică reprezintă energia feminină a planetei. Kundalini începe să se miște ca răspuns la umanitate și acesta se descolăcește și coada șarpelui se va termina la marginea statului Chile. Centrul Șarpelui cu Pene este în Peru.

NU O SCHIMBARE A ÎNȚELEPCIUNII
Contrar a ceea ce vi s-a spus, aceasta nu are nimic de a face cu schimbarea înțelepciunii în emisfera sudică. Ascultați: ce avem Aici, în Peru? Dacă i-ați studiat pe anticii de aici, ați aflat că există femininul înțelept, divin! Este peste tot. Acesta este un loc nu departe, în munți, pe care l-am putea numi capitala femininului divin, înțelept de pe planetă – Machu Picchu. Pământul l-a ignorat! L-a lăsat acolo nedescoperit, știut fiind doar de fermierii locali. A fost ascuns de către cuceritorii spanioli care au fost în toată acea arie și nu l-au găsit. Umanitatea nu a fost pregătită pentru acest loc și ACUM ESTE!
Vor exista cei care vor auzi acest mesaj și vor spune: ”Ei bine, înțelepciunea din Tibet se mută în Peru”. Nu este așa. În schimb, chakra inimii Pământului, care este Kundalini, începe Acum să caute un alt centru de înțelepciune, unul mai echilibrat. Acesta se mută către un loc unde înțelepciunea mai catifelată prevalează. Caută înțelepciunea femininului divin. Deci, Pământul caută să adune această înțelepciune și să o așeze în portalurile din această arie. În acest proces, conștiința planetei se va schimba și mai mult. Acest lucru era așteptat.

ENERGIA REALĂ A LUI MACHU PICCHU
Aria pe care o numiți Machu Picchu (care este numele dat de voi și nu numele dat de cei care l-au construit) este o energie dulce. Aceasta este ca un pântec și are o energie sigură. Este minunată și iată motivul pentru care atât de mulți umani vin aici. Ei sunt atrași de această nouă energie, deoarece știu că a sosit. Sufletele bătrâne de pe toată planeta doresc să o simtă. Ei doresc să urce pe stânci și să o celebreze.
Acesta este un nou Pământ. Acesta este timpul pentru ca înțelepciunea care a existat întotdeauna acolo să fie plasată pe rețeaua cristalină a planetei și să fie împărtășită cu toți. Tocmai am explicat mișcarea lui Kundalini, energia Șarpelui cu Pene. Aceasta onorează aria. Aceasta a fost întotdeauna pregătită pentru acest lucru. Voi ați sărbătorit 100 de ani de la descoperirea zonei Machu Picchu. Asta-i tot. Aceasta este doar o fracțiune a istoriei nordului. Ea a fost ascunsă și revelată recent. Aceasta a fost pregătită, protejată și Acum este gata să fie revelată ca și capitală a femininului divin înțelept al planetei. Există secrete aici care poate nu vor fi revelate niciodată. Sunt cei care îi reprezintă pe Cele 7 Surori aici, care nu s-au arătat încă. Există o trezire Aici și câțiva șamani umani din această arie sunt conștienți.

Peruani, celebrați! Pentru că aceasta este ceea ce câteva suflete bătrâne de Aici au așteptat. Și de aceea există rezistența. Există rezistența, deoarece vechea energie de Aici nu dorește să accepte asta. Vechea energie de Aici vine din emisfera nordică de mult timp și aceasta este în afara echilibrului și voi știți asta. Aceasta nu onorează Pământul, Aerul sau Apa. Deci, va exista o schimbare și o rezistență. Suflete bătrâne, fiți pregătite pentru aceasta. Celebrați ceea ce se întâmplă și pregătiți generația următoare pentru ceea ce sosește.
Acesta este mesajul pe care vi-l dăruim. Este mult mai complet decât a fost dat vreodată înainte. Noi legăm acest eveniment chiar de ADN-ul vostru, deoarece acesta este în aspectul “reamintirii”, așteptând ca acesta să aibă loc.
În sfârșit, există cei care nu vor înțelege acest mesaj.
Pentru aceștia, eu spun că nu este necesar să o facă. În schimb, cunoașteți aceasta: Iubirea lui Dumnezeu este în voi și aceasta dorește să plecați diferit față de cum ați venit.
Nu este nevoie să înțelegeți toate ezotericile. Noi vă rugăm doar să simțiți ceea ce este adevărat. Voi sunteți cunoscuți de Dumnezeu și noi vă spălăm picioarele.
Acesta este timpul vostru!
ȘI AȘA ESTE!
KRYON.
Sursa : www.kryon.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu