Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


vineri, 13 ianuarie 2012

2012... Din nou, cele 3 ZILE şi 3 NOPŢI...

Miniconferinţa
susţinută de Prinţesa KAORU NAKAMARU
a Japoniei
pe data de 2.01.2012
În conferinţa din 2 Ianuarie 2012, Prinţesa Kaoru Nakamaru vorbeşte întregii lumi despre experienţa sa spirituală legată de saltul în Conştiinţă pe care îl vom face împreună cu Planeta Pământ în luna Decembrie a acestui an. Transmite un mesaj de Lumină şi Iubire,
ne îndeamnă să ne îndreptăm atenţia către Scânteia Divină Sălăşluitoare în Inima noastră, să ne purificăm mintea şi trupul, să îndepărtăm tot ce este întunecat astfel ca Lumina Divină să ne umple Fiinţa pentru că numai aşa vom putea să facem saltul în Conştiinţă. Ne reaminteşte că suntem Fiinţe de Lumină şi Iubire şi că Divinul din noi este Nemuritor.


Miniconferinţa
susţinută de Prinţesa KAORU NAKAMARU
a Japoniei
pe data de 2.01.2012

"În anul 1976 am avut o fantastică experienţă spirituală care a constat în deschiderea celui de-al treilea ochi şi astfel am putut comunica cu oameni UFO şi cu civilizaţia din interiorul Pământului.
În interiorul Pământului există o civilizaţie foarte evoluată, iar informaţiile care mi-au parvenit de la ei m-au convins că începând cu data de 20.12.2012, timp de 3 zile, este perioada în care planeta Pământ va trece în a cincea dimensiune, către un tărâm numit NURU.
În cele 3 zile şi 3 nopţi,  în care are loc această transformare nu vom fi capabili să utilizăm electricitatea... Va fi întuneric total (zi şi noapte), nici soare, nici stele, nici un fel de lumină, va fi întuneric total 3 zile!... Nici o mass-media, nici o informaţie sau anunţuri nu vor fi disponibile oamenilor de pe planeta Pământ! Guvernanţii care conduc această planetă cunosc aceste lucruri, dar ţin aceste informaţii doar pentru ei... În schimb, unii dintre ei încearcă să plece de pe această planetă, ceilalţi sunt pregătiţi  să se pună la adăpost în oraşele subterane  construite pe teritoriul Norvegiei, Olandei, Elveţiei sau Australiei. Aproape 10000 de oameni pot fi «salvaţi» în aceste subterane, dar eu nu cred că aceştia sunt de fapt «salvaţi», pentru că adevărata salvare constă în purificarea condiţiei noastre spirituale, atât a corpului fizic, cât şi sufletului. Vă spun cum să faceţi asta, este foarte important.
CREATORUL nostru, TATĂL CERESC,  este LUMINĂ, IUBIRE, ENERGIE, iar parte din energia iubirii o avem în inima noastră. Fiinţa umană este parte a CREAŢIEI şi în ideea de a ne purifica este bine ca din 5 în 5 ani să aruncăm o privire în conştiinţa noastră ca să ne dăm seama ce am devenit între timp... Toate aceste lucruri pot fi clarificate privind retrospectiv viaţa noastră. Dacă facem asta, inima noastră se extinde, putem respira foarte adânc, iar tot ce este întunecat în noi să aruncăm în afara inimii noastre şi astfel facem loc LUMINII AURII să pătrundă în inima noastră. În acest mod putem vedea din ce în ce mai bine... Încă mai avem timp până pe 20.12.2012.
Din punct de vedere fizic, putem, de asemenea, purifica corpul nostru... Ar fi bine să fim atenţi la ce bem,  la alimentele pe care le consumăm şi, de asemenea, să ne facem timp pentru exerciţii fizice zilnice care sunt foarte necesare. În esenţă, suntem fiinţe de lumină şi iubire, pentru că avem în inima noastră parte din TATĂL CERESC... Trăim aici pe Pământ în corpurile noastre de carne, dar spiritul călătoreşte şi în afara corpului! Pe acest Pământ, eu îmi pot aminti vieţile mele timp de 7000 de ani  şi, de asemenea, multe alte părţi în care am trăit pe această planetă. Toate aceste memorii mi-au venit în prezent şi pot vorbi limbi pe care nu le-am învăţat în această viaţă... Şi asta m-a ajutat să am confirmarea că reîncarnarea există, adică teoria reîncarnării este corectă! Ca o concluzie, după anii '70 am întâlnit oameni care au această deschidere spirituală şi oameni cu sufletul întunecat, lipsiţi de credinţă. Aceştia din urmă se vor naşte în viitor pe o planetă unde, ca şi pe acest Pământ, există violenţă, războaie etc.... Cam atât am avut de spus...
Vă mulţumesc foarte mult!"

M-am străduit să traduc cât de bine m-am priceput, dar engleza mea e departe de nivelul corespunzător unor astfel de traduceri... Sper însă ca să nu fi alterat sensul ideilor expuse. Cezar

Mulţumim lui Cezar pentru traducere.

 

 
Ce putem face noi?
Să avem credinţa adevărată şi puternică
în TATĂL CERESC!  
Fiecare să se iubească pe sine însuşi
şi cu toţii să iubim toată CREAŢIA!            
Adu-ţi aminte, eşti un spirit care experimentează
prin intermediul corpului fizic!  
Astfel, trezeşte-te, şi, cu fiecare spirit trezit,
creşte nivelul de conştiinţă universal!
Amin.




3 comentarii:

  1. Matei ..:Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl


    Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

    RăspundețiȘtergere