Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


marți, 10 ianuarie 2012

Inelia Benz: 2012, VENIM!!!


2012 – Venim!

Am fost întrebată de multe ori, ce văd întâmplându-se pentru noi în 2012. Şi, odată cu intrarea în acest an nou, există o încărcătură clară în aer, în legătură cu ce urmează să se întâmple pe planetă.

Un lucru este sigur, „puterile care au fost” au activat în forţă Maşina Fricii şi este probabil să vedem ceva drame.

Anul Nou are două aspecte. Unul îl constituie sfârşitul vechiului şi al doilea, începutul noului. Chiar dacă nu este deplin aliniat solstiţiului şi ritmurilor naturale ale Pământului, noul an calendaristic este încărcat pur şi simplu prin aceea că este acceptat şi folosit de către milioane de oameni, pentru a găsi încheierea anumitor lucruri şi a-şi stabili intenţiile pentru ceea ce urmează
Într-adevăr, aceasta constituie o ocazie perfectă pentru noi toţi, de a ne sui pe valul energiei şi a intra în cicluri noi.
Care este cel mai mare vis al vostru? Visaţi-l cu ochii deschişi, ca fiind real în 2012. 

Cât priveşte 2012...

M-am ocupat deja de ceva vreme de anul ăsta faimos şi sunt optimistă. Văd rolul nostru aici, pe această planetă, ca fiind încununat de succes. Văd că tranziţia către noua realitate convenită (asta înseamnă o nouă paradigmă) va fi uşoară şi eficientă.
Da, putem face tranziţia peste noapte. Dar, dacă se întâmplă aşa, putem fi siguri că milioane de indivizi nu vor face saltul. Dacă o luăm încet şi lucrăm la nivelul nostru vibraţional propriu, cât şi la nivelul vibraţional colectiv, putem fi siguri că mult mai mulţi vor putea participa la această nouă realitate.

Ciclurile la scară galactică sunt atât de vaste, corpurile cereşti implicate sunt atât de uriaşe, încât gândul că toate se vor alinia într-o anumită oră a unei zile, a unei luni, a unui an nu este nici logic şi nici posibil. Asta, bineînţeles, cu excepţia cazului în care suficient de multe fiinţe umane sunt convinse că acest lucru se va întâmpla. Atunci, realitatea convenită se materializează pentru noi toţi. Dar, la nivel planetar şi galactic, schimbarea se întâmplă deja de decenii. Şi, în tot acest timp, „puterile care au fost” au fost preocupate în încercarea de a o opri. Au investit enorm de mult timp şi avere în păstrarea unei realităţi înrobite şi faptul că majoritatea fraţilor lor trec la o paradigmă a puterii asumate, îi umple de frică.
Lucrul ăsta nu ne priveşte însă pe noi. Alegerile pe care le fac sunt numai ale lor. Calea lor, calea puterii asupra celorlalţi, a tiparelor victimă/agresor, calea învăţării prin suferinţă, a durerii şi şocului, este la fel de onorabilă ca şi cea pe care alegem noi să mergem.

Cele două căi sunt însă acum incompatibile. Nu putem co-exista pe aceeaşi planetă şi să avem ambele căi desfăşurându-se în paralel. Schimbarea care a avut loc la nivel energetic, mai devreme în anul care tocmai a trecut, se manifestă acum în plan fizic.
Cum putem ieşi din realitatea lor? Tot ce avem de facut este să spunem „NU” acţiunilor şi realităţii lor, să rămânem neclintiţi în puterea noastră, să ne ridicăm nivelul vibraţional şi să inundăm planeta, cu Lumină şi Iubire.

Există o fereastră în acest an, care poate fi deschisă forţat de partea cealaltă. Dacă asta se va întâmpla, nu e deloc ceva care să mă îngrijoreze. Fereastra se numeşte „trei zile de întuneric”. Pe parcursul acestei perioade, populaţia va fi împărţită strict între cei care sunt încă ancoraţi în frică şi cei care sunt centraţi în inimă.
Din punctul meu de vedere, dacă se deschide această fereastră, ea va furniza cu adevărat ocazia ca schimbarea pe care am trăit-o în august (http://ascension101.com/ro/ascension-information/45-august-2011/144-spaceship-earth-and-you-are-the-captain.html), să se manifeste la nivelul colectiv al omenirii într-un mod mai degrabă brutal. Oricum, milioane de indivizi s-au încarnat pe planetă, începând de câteva decenii înainte şi până acum (inclusiv voi), pentru a face schimbarea cât mai plină de bucurie, mai uşoară şi mai dătătoare de putere, pentru cât mai mulţi oameni cu putinţă. Până la urmă, tot ce se întâmplă pe planetă, la nivel global sau local, reprezintă o decizie colectivă. Efectul celei de A o Suta Maimuţă http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/1158. Consensul. Eu onorez asta, complet. Asta include şi „puterile care au fost” şi toate războaiele şi atrocităţile lor. 
Eu însămi nu sunt altceva decât o manifestare a strigătului colectiv de ajutor, pentru ridicarea nivelului vibraţional al planetei. Dacă eu m-am materializat sub forma unei fiinţe umane, care are de îndeplinit acest rol, nimic nu ne poate opri ca specie, de la materializarea celei mai minunate şi demne de veneraţie realităţi, în care să putem continua să ne jucăm şi să „experimentăm” viaţa, ca specie.
Sunt cu adevărat foarte, foarte optimistă. Acest an va aduce o trezire extraordinară, o creştere a puterii şi abilităţilor individuale şi o întoarcere la capacităţile noastre native.

Noi, oamenii, însemnăm comunicare. Noi însemnăm Iubire Divină Necondiţionată, noi suntem Sursa materializată.
Ce putem noi face, atunci când ne unim, este inimaginabil de măreţ. Gaia a facut deja saltul în 2010… acum pur şi simplu ne aşteaptă, pe fiecare dintre noi, să facem acelaşi lucru.


Procesaţi-vă frica legată de 2012.


Ridicaţi-vă vibraţia.

Aflaţi despre natura, corpurile şi puterea voastră.

Umpleţi-vă corpul, împrejurimile şi specia umană, cu Lumină şi Iubire!


Îmbrăţişări,
Inelia Benz


Mulţumiri şi recunoştinţă,
Editurii For You


3 comentarii:

  1. Ii multumesc lui Dumnezeu ca printre noi avem asemenea oameni, cu informatiile adunate de la dumneavoastra ma simt foarte bogata puternica fara frica fericita.Imi doresc din suflet un mentor care sa ma ajute sa inteleg si ce nu am ajuns sa inteleg pana acum.
    Domne ajuta...
    Va multumesc tuturor si va iubesc pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pace si bucurie! Si... scuze pentru intarziere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. AZI RECITESC ACEST MESAJ ȘI OBSERV CUM FUNCȚIONEAZĂ SINCRONICITATEA :) ! MULȚAM INELIA & TRADUCĂTORULUI & TUTUROR MESAGERILOR CE PARTICIPĂ LA ILUMINAREA PAȘNICĂ. ÎMBRĂȚIȘĂRI, ADRIANA

    RăspundețiȘtergere