Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


marți, 21 februarie 2012

22 FEBRUARIE 2012 - LUNA NOUĂ ÎN PEŞTI - ÎNŢELEGERI MAGICE


LUNA NOUĂ ÎN PEŞTI - 22 FEBRUARIE 2012
ORA 0:34, ORA ROMÂNIEI – ÎNŢELEGERI MAGICE

În faza de Lună Nouă, Soarele şi Luna împart acelaşi grad zodiacal, este căsătoria cosmică a acestor două luminarii, aşa cum apar ele denumite în astrologia veche, este prima pereche ce asociază masculinul cu femininul într-o unitate.

Luna Nouă este un moment al renaşterii, este un moment benefic noilor începuturi, este un moment în care energia masculină a Soarelui este anihilată de energia feminină a Lunii, este un moment de echilibru al celor două energii contrare în care predomină echilibrul, dar şi un moment în care energia necesară schimbării este din nou la noi.

Ascendentul momentului de Lună Nouă în Peşti este în Scorpion, gradul 20, este o energie fixă de apă, care induce destulă încăpăţânare, dar şi nevoie de regenerare internă. Devenim agresivi, autoritari, ne putem întâlni cu anumite adversităţi sau cu rezultatele unor acţiuni din trecut. Ar fi bine să lăsăm emoţiile negative departe de noi, acestea pot fi bariere puternice în drumul spre succes sau măcar către mulţumire sufletească. Este o perioadă bună în care putem debloca anumite stări interioare, avem de partea noastră o energie ce ne dă forţa să depăşim obstacolele. Intuiţia este maximă, creşte interesul pentru ocultism, paranormal, mister, tot ce-i ascuns, secret atrage ca un magnet.

Pluto, unul dintre guvernatorii acestui ascendent energizează casa a II-a – casa banilor, valorilor şi permite achiziţii, câştiguri importante prin mijloace speculative, combinaţii secrete.
Pluto în aspect benefic cu Jupiter în Taur oferă posibilităţi financiare, dar şi protecţie în faţa agresiunilor morale şi materiale. Este un aspect ce intensifică entuziasmul, magnetismul, ambiţia creatoare. Putem beneficia de întâmplări fericite, mai ales în domeniul muncii, dar şi al banilor, valorilor (Jupiter în casa muncii guvernează casa banilor, valorilor).
Pluto în Capricorn face un aspect benefic cu Luna Nouă în Peşti, gradul 2:42, adică cu Luna în Peşti în fuziune – conjuncţie cu Soarele în Peşti.

O lună Nouă în Peşti (noi începuturi) susţinută de Pluto (transformare profunda) ne ajută să găsim în străfundurile noastre resurse nebănuite care ne vor da curajul să acţionăm, să schimbăm ce trebuie schimbat. Este timpul acordurilor misterioase, al legăturilor miraculoase care se formează între noi şi universul necunoscut, între noi şi o persoană specială, important este să ne folosim de imensa intuiţie care ni se face “cadou”.  
Luna în Peşti induce o credulitate extremă ce poate conduce în permanenţă la dezamăgiri, sensibilitatea imensă şi mila ne vor da puterea de a ierta aproape totul, devenim în acelaşi timp foarte uşor de rănit.
Este o energie ce ne poate face de cele mai multe ori să confundăm visele cu realitatea. Soarele în Peşti se exprimă cu destulă dificultate, acţiunile mentale şi fizice au la bază dorinţa de evadare din lumea limitelor, este o energie ce oferă multă intuiţie, receptivitate la religie, compasiune, dorinţa de a ajuta, gentileţe, farmec, dar şi multă confuzie sau bulversări.
Luna Nouă în casa a III-a  arată că sunt energizate şi favorizate toate experienţele legate de cum ne “folosim” abilităţile de comunicare, curiozitatea noastră, interacţiunea cu cei din jur, este o “energie nouă” într-o casă cadentă, o casă în care se operează un proces de transformare, de trecere către un nou început. Este un moment favorabil pentru a învăţa ceva nou, pentru a explora cât mai multe idei noi, pentru a călători, pentru a comunica în toate felurile.

Cel mai important aspect al acestui moment este conjuncţia dintre Neptun, Chiron în Peşti cu Luna Nouă în Peşti. Această energie combinată oferă înţelegeri magice, compasiune, fascinaţie, imersiune în ireal, iraţional, visare cu toate riscurile pe care le comportă ele. Este destul de greu să stabilim în aceste zile o graniţă clară între vis şi realitate, inconştientă sau autoamăgirea domină, fiind nevoie de o ancorare adâncă în realităţile vieţii  pentru a scăpa de efectul distructiv al fanteziei noastre.
Neptun în Peşti poate fi  foarte înşelător, iar Chiron nu oferă doar vindecare, el poate răni sufletul într-un mod profund, doar este “vindecătorul rănit“. Această Lună Nouă poate iniţia un nou proces de vindecare spirituală sau poate adânci şi mai mult problemele noastre, depinde de noi ce alegem (semnul peşti este un semn mutabil). 
Vindecarea completă apare când privim problemele noastre “în ochi“ şi încercăm să recunoaştem că fiecare problemă are în ea “un miracol“ ce ne conduce către împlinire, adevăr, iubire.
Recunoştinţa este cea care ne vindecă, Acum este cel mai bun moment pentru  a vedea şi recunoaşte modul în care fiecare eveniment,  situaţie, circumstanţă, persoană ne-a fost de folos (în bine sau rău) în calatoria noastră, Aici pe Pământ. Putem alege această cale sau putem să continuăm să ne plângem de milă accentuând şi mai mult nesiguranţa, temerile, problemele nerezolvate.
Chiron este vindecătorul înţelept şi profesor, este energia care ne ghidează către tot ce este mai bun în noi, dar de multe ori acest drum nu ocoleşte durerea şi nici chiar înţelepciunea nu ne poate proteja de durere.
Această Lună Nouă în Peşti este o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituală, pentru a învăţa să ne iubim pe noi, dar şi viaţa  noastră, pentru compasiune, iertare. Iubirea necondiţionată este singurul ingredient din viaţa noastră care ne ajută să ne învăţăm lecţiile, să evoluăm, să ne echilibrăm sufletul.
Tot în conjuncţie cu Luna Nouă în Peşti se află asteroidul Pallas. În mitologie, Pallas a fost venerată ca zeiţa înţelepciunii (doar s-a născut din capul lui Zeus – Jupiter) şi justiţiei, patroană a artelor şi protectoare a oraşului Atena. Ea a combinat curajul de războinic cu o abordare strategică şi intelectuală. Ea este asociată adesea cu o bufniţă, amintindu-ne de capacitatea şi claritatea ei de a vedea atât partea luminoasă, dar şi întunecată a unei situaţii. Pallas Atena poseda toate trăsăturile pozitive feminine, dar niciuna dintre caracteristicile negative – toane, răzbunare, seducţie. În unele privinţe, ea a fost femeia perfectă, inteligentă, lipsită de viclenia tipic feminină, de dorinţa de a fermeca bărbaţii prin frumuseţea ei, nu a încercat să impresioneze pe nimeni cu sexualitatea ei. Ea a fost partenerul ideal de sex feminin care nu a impus nici o pretenţie bărbaţilor, ea a fost suficient de inteligentă, luptătoare, înţeleaptă şi talentată pentru a-şi purta singură de grijă fără a avea nevoie de protecţia cuiva.  
Pallas în Peşti ne ajută să vedem realitatea în aceste zile prin imagini ghidate, vis, ghizi spirituali, practici spirituale. Ea scoate în evidenţă calităţile intuitive, creatoare din noi, ne ajută să “ne jucăm“ cu lumina şi iluzia într-un mod care ne conduce la contactul direct cu orice problemă, ne susţine să rezolvăm problemele într-un mod non-violent,  să devenim războinici luminaţi plini de compasiune faţă de suferinţa oamenilor. Pallas în conjuncţie cu Luna Nouă în Peşti şi Neptun ne ajută să vedem “în toate părţile“, iar datorită unei înţelegeri profunde, cuprinzătoare putem profita de oportunităţile oferite în acest moment. În aceste zile, mergem la război înarmati cu intuiţie, compasiune, credinţă, iubire necondiţionată, doar aşa putem câştiga lupta, doar aşa putem să ne rezolvăm problemele.

Această Lună Nouă în Peşti ne invită să înotăm în “apele oceanului” în care există cinci planete în Peşti, dar şi asteroidul Pallas.  Semnul Peştilor este singurul semn fără nici o protecţie, este un semn mutabil de apa, feminin, vorbim deci de un caracter schimbător în funcţie de condiţiile exterioare, vorbim de un tărâm al imaginaţiei şi al viselor, unde obiectivele şi evenimentele nu prea au legătură cu ce se întâmplă într-o realitate exterioară.
Este ultimul semn din cercul zodiacal, ceea ce înseamnă că este o perioadă ce permite trecerea dincolo de propriul eu, o trecere în lumea viselor şi credinţei. Este un semn extrem de intuitiv, sensibil la vibraţiile altora. Semnul Peştilor are mai multe înţelesuri, reprezintă doi peşti lipiţi unul de celălalt, o imagine a picioarelor omului care sunt guvernate de peşti sau două semilune legate printr-o linie dreaptă - emoţia şi conştiinţa superioară, legate de lumea materială.
Simbolul peştilor cuprinde atât de multe, este un simbol asociat cu botezul, curăţenia spirituală şi cu renaşterea, este un simbol al purităţii divine. Naşterea lui Iisus este asociată cu începutul erei Peştilor. Accentuarea semnului Peşti în acest moment de Luna Nouă oferă o energie “scumpă şi cuprinzătoare“ în sensul că o putem folosi pentru vindecare, înţelegeri noi, practici noi, idei noi, motivaţii noi.
Cultivaţi iertarea, credinţa şi, nu uitaţi, înlăturând confuzia, răutatea, ura, aducem Lumina în viaţa noastră, iar acolo este Dumnezeu care ne iubeşte pe toţi.
Adriana Tudosa
http://adriana-astro.com/luna-noua-in-pesti-22-februarie-2012-ora-034-ora-romaniei-%E2%80%93-intelegeri-magice/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Adriana_astro+%28Adria%29&utm_content=My+Yahoo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu