Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


vineri, 10 februarie 2012

SaLuSa - 30 Ianuarie 2012



SaLuSa
January 30, 2012

Nu vă fie frică, deoarece multe se pot petrece şi doar de la o săptămână la alta, iar planul eliberării voastre de sub Cei întunecaţi progresează foarte bine. După cum am sugerat deja, ţineţi cont de ce se petrece în jurul lumii, pe măsură ce dorinţele voastre de schimbare ajung să se împlinească. Ţine de a găsi sursele de ştiri demne de încredere, din care să vă faceţi o imagine asupra a ceea ce se petrece. Voi ştiţi că timpul se accelerează, iar acesta este un lucru binevenit, întrucât aţi aşteptat mult pentru ca vremurile de pe urmă să înceapă. Credeţi-ne că ele sunt exact aşa cum noi ni le-am dori, cu aliaţii noştri care au succes în a crea condiţiile care să ne permită să venim mai aproape de voi. Tot ceea ce a fost promis vi se va da, chiar dacă nu este exact aşa cum v-aţi imaginat, iar în unele cazuri se poate dovedi a fi mai emoţionant şi mai împlinitor.
Amintiţi-vă că totul este în mâinile unor Fiinţe Mai Înalte, care au urmărit calea voastră spre Ascensiune de la început, care a fost cu mult în urmă. Voi aţi ştiut când aţi început, însă cu degradarea nivelelor voastre de conştiinţă, voi aţi devenit separaţi de Sursă şi unul faţă de celălalt. Totuşi, aceasta era de aşteptat, deşi s-a manifestat în urma folosirii greşite a liberului arbitru, care v-a fost oferit. Voi stiti ACUM că aţi trecut prin Evul Mediu, care v-a arătat cât de mult puteţi cădea atunci când pierdeţi legătura cu adevăratul vostru sine. Ciclul prezent a fost cel mai solicitant de când aţi venit în încarnările fizice, iar el a fost precedat de vieţi în civilizaţii mai vechi, despre care ştiţi foarte puţin. Voi vă amintiţi foarte puţin despre ele, dar fiţi siguri că fiecare experienţă a contribuit în a vă aduce unde sunteţi ACUM. Voi aţi crescut foarte mult în înţelegerea pe care o aveţi asupra fizicalităţii, iar aceasta a ajutat de asemenea în a vă accelera evoluţia.

Ascensiunea, şi dincolo de ea, va continua să aibă experienţe plănuite cu ghidarea Ghizilor voştri şi a Sinelui Superior. Totuşi, vă veţi afla într-o poziţie în care să aveţi un cuvânt mai greu, în care vor fi acestea, în timp ce mergeţi înainte ca şi Fiinţe Galactice. După cum veţi înţelege, viaţa va avea o înfăţişare complet nouă şi va avea o mică asemănare cu ceea ce vedeţi acum în dimensiunea voastră actuală. Rămâne să vă daţi seama cum va fi să fiţi complet liberi, dar atunci când veţi fi, aceasta se va petrece deoarece v-aţi ridicat la un nivel nou de conştiinţă, care vă asigură că sunteţi complet conştienti de responsabilităţile voastre. Legile Universului sunt chiar simple şi necesită ca voi să respectaţi suveranitatea altor suflete, şi să nu intenţionaţi nici un rău sau interferenţă cu ele.
Într-adevăr, inclinaţia voastră va fi să împărtăşiţi Iubirea şi Lumina voastră cu toate formele de viaţă, după ce aţi înţeles şi acceptat Unicitatea a Tot Ceea Ce Este. Întreaga viaţă/Toate formele de viaţă se află pe calea evoluţiei şi are/au o dorinţă puternică de a reveni la Sursa din care a/au venit.
Viaţa pe Pământ poate fi vazută a fi foarte singuratică şi voi întâlniţi toate tipurile de suflete, aflate la nivele foarte diferite de progres şi înţelegere, ceea ce vă îmbogăţeşte experienţele. Sarcina voastră a fost să le stăpâniţi şi să învăţaţi orice lecţii v-au adus. Voi, cei ai Luminii, aţi reuşit şi sunteţi pregătiţi să treceţi mai departe, dar veţi beneficia mereu de pe urma lor, ele fiind păstrate la nivel subconştient. Aveţi toate motivele să fiţi mulţumiţi de voi pentru că aţi trecut prin dualitate şi aţi trecut în Lumină. ACUM puteţi să reveniţi la un nivel de conştiinţă cu care sunteţi cu adevărat familiar şi la care aţi trăit odată în dimensiunile superioare, fără să mai trebuiască vreodată să reveniţi în vibraţiile joase.
În dimensiunile mai înalte voi veţi avea încercări, însă ele sunt mai acceptabile, şi cel mai exact pot fi privite ca şi misiuni, care adesea implică suflete care pot beneficia de pe urma experienţei voastre. 

Amintiţi-vă că în această (viitoare, n.t.) fază voi vă veţi dărui în serviciul pentru ceilalţi şi, practic, oricine care a ascensionat urmează în mod firesc această linie. În permanenţă, voi ascensionaţi, însă progresul este cu mult mai încet, în condiţiile în care arareori trebuie să faceţi faţă situaţiilor negative. Depinde desigur de direcţia în care doriţi să mergeţi, deoarece aţi putea fi unul dintre cei care doresc să se reîntoarcă în vibraţiile joase. Pasul în care doriţi să vă înălţaţi este întrutotul decizia voastră, iar nimeni nu este forţat să meargă mai repede decât doreşte. Prin urmare, în dimensiunea voastră actuală, nu fiecare suflet se va simţi pregătit să ascensioneze şi (cei care vor alege, n.t.) vor rămâne în ea, acolo unde se vor simţi mai în largul lor.
Este în această perioadă în care karma vine şi trece foarte repede, iar pentru unii va părea că un lucru urmează un altul, fără a avea timp să respire.
Dragilor, acestea se petrec în concordanţă cu nevoile şi necesităţile voastre de a vă elibera karma înainte de a ascensiona. O parte din ea este moştenire din trecut, deoarece nu întotdeauna se reîntoarce la voi ceea ce meritaţi pe durata aceleiaşi vieţi. Adesea, aceasta se petrece atunci când sunteţi cel mai bine pregătiţi să îi faceţi faţă şi să ieşiţi cu succes din această eliberare (încercare, n.t.).
În ultima socoteală, s-ar putea să fiţi scutiţi de o parte din karmă, în concordanţă cu Legea Graţiei.
Voi puteţi înţelege de ce sunteţi descurajaţi de la a face judecăţi la adresa unui alt suflet, dacă vă spunem că nu aveţi nici o posibilitate de a şti ce le-a adus experienţele lor.
De asemenea, atunci când percepeţi ceva ca fiind o pedeapsă, ţineţi minte că nu este întotdeauna aşa cum pare. Uneori un suflet va accepta karma unui alt suflet ca o modalitate de serviciu în slujba lui, şi aceasta se petrece acolo unde deja există o legătură puternică între cele două. 

Una dintre faptele cele mai mari pe care le puteţi face pentru un alt suflet este să vă sacrificaţi pe voi înşivă pentru el. De asemenea, amintiţi-vă că există karma care este o recompensă şi este meritată prin iubirea şi serviciul vostru pentru ceilalţi. Sunteţi voi cei care creaţi calea voastră şi experienţele, şi nu este nimeni de învinuit când ea este indezirabilă/e, cel puţin nu aşa cum voi vă raportaţi la ea/ele.
Învăţaţi-vă bine lecţiile şi nu va trebui să reveniţi niciodată asupra lor, deşi pot exista ocazii în care puteţi să fiţi testaţi din nou, pentru a se asigura că nu aţi coborât ştacheta. Dacă aveţi o experienţă, care cu claritate are o lecţie în ea pentru voi, gândiţi-vă la ea cu sinceritate şi fără orice fel de prejudecăţi şi asiguraţi-vă că înţelegeţi cauza. Totul se rezolvă într-un mod divin şi drept, deoarece, după cum am subliniat adeseori, nimic nu are nici o notă de pedeapsă. 

Dumnezeu este Toată Iubirea şi are răbdare nesfârşită cu Scânteile Sale de Dumnezeu (eng. Godsparks, n.t.), care vor fi mereu conectate cu Dumnezeu şi ţinute în Iubirea lui Dumnezeu.
Sunt SaLuSa din Sirius şi închei cu o dorinţă plină de iubire, ca voi toţi să vă găsiţi adevărata cale şi adevăratul sine. Continuaţi să luminaţi Lumina voastră oriunde mergeţi şi fără să ştiţi îi veţi ajuta şi pe alţii să şi-o găsească pe a lor.
Îţi multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu