Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


vineri, 10 februarie 2012

SaLuSa - 8 februarie 2012 --- "VOI SUNTEŢI CU TOŢII UNUL, IAR CEEA CE ÎI FACEŢI UNUIA, LE FACEŢI TUTUROR ŞI AFECTEAZĂ NIVELUL CONŞTIINŢEI DE MASĂ."



SaLuSa, 8 Februarie, 2012


Jocul aşteptării se mai manifestă încă puţin, însă în permanenţă este înregistrat progres. Nici un grad de interferenţă din partea Celor întunecaţi nu va avea un efect durabil, deoarece planurile noastre sunt ACUM mult prea avansate pentru ca ele să fie deturnate de la a fi încununate de succes. Activităţile noastre sunt accelerate precum şi cele ale Aliaţilor noştri, deoarece s-a atins un punct în care anumite date sunt proiectate spre finalizare.
Semnele exterioare, în principal de la sursele aflate pe Internetul vostru, sunt cât se poate de demne de încredere pentru informaţiile actuale şi exacte. Prin a face tot ceea ce puteţi pentru a rămâne concentraţi asupra Luminii, voi vă păstraţi calea spre Ascensiune. Orice s-ar petrece, puteţi fi siguri că acelaşi rezultat va fi, iar el vă va elibera din controlul Celor întunecaţi.
Noi intrăm în ceea ce va fi pentru noi o perioadă extrem de încărcată, însă noi nu putem fi copleşiti în nici un caz, deoarece noi avem flote de milioane de nave şi desigur personalul pentru a le opera. De fapt, atât de multe dintre nevoile noastre sunt automatizate, încât noi ne putem petrece timpul realizând muncile specializate, pentru care suntem pregătiţi în această perioadă atât de importantă. Chiar şi funcţiile de mentenanţa sunt realizate de Fiinţe robotizate, care au un nivel atât de ridicat de conştiinţă, încât ele pot raţiona şi lua singure decizii. 

Desigur, computerele noastre sofisticate sunt foarte adânc implicate în operarea navelor noastre şi de asemenea în misiunile flotei, ca un întreg.
Voi sunteti conştienţi că pe Pământ totul are, de asemenea, un grad de conştiinţă, însă în vibraţiile voastre mult mai grele, ea nu poate funcţiona pe deplin. Deci nu este neapărat un pas atât de mare spre înainte a accepta ceea ce noi v-am spus.
Toate îmbunătăţirile despre care noi vă menţionăm din când în când vor fi ale voastre la momentul corespunzător. Acestea vor veni odată cu progresul vostru în a deveni o Fiinţă Galactică. Voi încă nu vă puteţi imagina ce înseamnă aceasta, însă noi am putea să vă numim supraumani.
Nivelele voastre de conştiinţă actuale cresc, însă nici pe departe la potenţialul vostru maxim. Voi veţi atinge un nivel de Conştiinţă Cristică, şi aceasta a fost întotdeauna disponibilă mulţumită minunatei creşteri a energiilor Luminii voastre. Poate să sune ambiţios, dar voi puteţi aspira să aduceţi acest nivel de energie în timp ce vă aflaţi pe Pământ, însă noi ştim că este extrem de greu să-l păstraţi. Există doar prea multe vibraţii joase în jurul vostru, şi aceasta îi include şi pe aceia care s-au ataşat de voi de-a lungul atâtor vieţi. Acesta este motivul pentru care, adesea, se face referire la a vă elibera de ei, şi momentul prezent este unul minunat pentru a face aceasta. Sunt atât de multe energii înalte trimise spre voi, pe care, dacă le veţi atrage în voi, acel proces va avea loc. Secretul este ca voi să vă doriţi o asemenea purificare, încât Legea Atracţiei să facă restul.

Fiţi conştienţi de ceea ce se află în jurul vostru şi nu vă legaţi de nimic, care ar putea fi perceput ca fiind de o vibraţie joasă. Cei întunecaţi au fost foarte abili în a vă servi ceea ce este numit divertisment, care este atrăgător simţurilor voastre de bază şi vă hrăneşte dorinţa de fiori şi emoţii. Asta nu înseamnă că toată viaţa ar trebui să fie serioasă şi lipsită de distracţie şi de râs. Totuşi, voi deveniţi plictisiţi de ceea ce aveţi şi căutaţi fiori şi mai intenşi, iar aceasta, adesea, poate conduce la scăderea standardelor voastre şi la depravare. Aceasta este atât de uşor să se petreacă şi este atât de greu să ieşiţi din această stare.
Acesta este motivul pentru care există atât de mulţi învăţători pe Pământ dând sfaturi, pentru ca scopul vieţii să fie înţeles şi pentru ca voi să rămâneţi conştienţi de toate acţiunile, cuvintele şi faptele voastre.
Imaginaţi-vă cât de umilitor este să vă percepeţi şi să vă vedeţi aşa cum aţi fost cu adevărat, prin ochii celui care a rămas lângă voi spre a vă ghida viaţa spre Lumină. Aceasta nu este pentru a vă ruşina, însă pentru a vedea cum i-aţi afectat pe alţii, adesea, fără a vă da seama de aceasta.
Voi sunteţi cu Toţii Unul, iar ceea ce îi faceţi unuia, le faceţi tuturor şi afectează nivelul conştiinţei de masă.
Suntem încântaţi să vă informăm că voi v-aţi desurcat atât de bine în a aduce Lumina în viaţa voastră şi în a o ancora în Pământ. Atât de bine încât nivelele de conştiinţă ale maselor au crescut exponenţial, şi vor continua să crească. Voi vă aflaţi bine angrenaţi pe calea ce vă va duce la încheierea acestui ciclu cu Ascensiunea, iar aceasta este în acord cu Planul Divin.
Schimbările vor fi atât de ample şi se vor petrece atât de repede, încât voi va trebui să rămâneţi treji, pentru a nu scăpa ceva. 

Odată ce influenţa şi interferenţa Celor întunecaţi este, în sfârşit, încheiată, şi aceasta se va încheia în următoarele câteva luni, voi vă veţi putea atunci relaxa şi începe să vă bucuraţi de pacea care va apărea brusc şi care vă va fi redată.
De acolo înainte, atmosfera (subtilă, n.t.) din jurul vostru va fi înălţată şi multe emoţii vor fi eliberate, pe măsură ce oamenii îşi dau seama că, în sfârşit, adevărata pace a coborât pe Pământ. Aceasta va face ca ultimele luni ale anului să fie o perioadă memorabilă şi încântătoare, iar oamenii lumii vor fi re-uniţi. Niciodată nu vor mai fi separaţi şi nu îşi vor mai pierde adevărata identitate, ei vor fi precum Unul din nou.
Datorită vibraţiilor înalte care ACUM există pe planeta Pământ, există ACUM mai puţine confruntări între oameni, şi dacă nu ar fi cei care promovează diferenţele, din motive de a controla, ar fi curând pace la nivel mondial.
Dupa cum deja v-am informat, pacea urmează să fie atinsă în curând, însă înainte vor exista schimbări guvernamentale. Voi să aveţi oamenii potriviţi la conducere, înainte ca orice progres real să aibă loc pe orice front, şi, împreună cu aliaţii noştri, noi suntem pregătiţi să acţionăm imediat ce acel punct este atins. Fiecare individ poate grăbi schimbările, prin a trimite iubire întregii Umanităţi şi Mamei Pământ, care nu a avut erupţii, aşa cum mulţi ajunseseră să creadă. Până acum nu a existat nici o activitate anormală, dar evident, prin însăşi natura purificărior, este necesar să existe unele evenimente majore.

Sunt SaLuSa din Sirius şi vă spun că membrii Federaţiei Galactice sunt iubitori de Dumnezeu şi temători de Dumnezeu.
Noi am acceptat de mult că Dumnezeu este Toată Iubirea şi că noi toţi suntem (fiecare, n.t.) un aspect al acestei pure Lumini. Cu aceasta în minte, învăţăturile religioase vor fi schimbate în concordanţă.
Este o situaţie delicată, deoarece noi permitem libera exprimare, însă, în acelaşi timp, adevărul este prezentat oamenilor.
Voi să fiţi capabili să luaţi o decizie informată şi, înainte de sfârşitul acestui ciclu, voi vă veţi afla în acea postură.
Odată ce sunteţi conştienţi, noi vedem aceasta ca pe un alt pas spre armonia deplină între voi toţi.
Îţi mulţumesc, SaLuSa. Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu