Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


duminică, 12 februarie 2012

Neale Donald Walsch - SFÂRȘITUL ESTE UN NOU ÎNCEPUT

SFÂRȘITUL ESTE UN NOU ÎNCEPUT…
Transmis de Neale Donald Walsch
Fiecare moment al vieții noastre este cu adevărat sacru, deoarece fiecare moment se termină. Acest lucru nu este ceva necunoscut. Fiecare știe că orice moment se termină, dar nu știe că din acest motiv fiecare moment este sacru. Și chiar dacă fiecare știe acest lucru, mulți oameni speră că această experiență minunată nu se termină cu adevărat.
Există o contradicție în acești termeni, totuși oamenii încă mai sunt angajați în această dorință. Ei speră că relația lor perfectă nu se va termina niciodată sau că slujba lor perfectă sau că fericirea prezentă nu se va termina niciodată – dar acestea întotdeauna se termină.
Aceasta nu înseamnă că nu vor fi sau nu pot fi înlocuite de o nouă fericire, dar fericirea prezentă se va termina întotdeauna. Este important să știți că sfârșitul fericirii noastre prezente este începutul noii noastre fericiri. ACUM, dacă fericirea cuiva este legată de
prezent și de circumstanțele particulare, fericirea altcuiva este întotdeauna în primejdie. Dacă fericirea cuiva trece peste valul tuturor evenimentelor și într-adevăr le creează, atunci acesta a descoperit și îmbrățișat Experiența Sacră.
Fiecare moment este ca un fulg de zăpadă, de o frumusețe uluitoare, perfect în desenul său, absolut individual , ca nici un alt fulg, ceea ce îl face atât de remarcabil și sacru. Nu ne îndrăgostim de oameni din exact același motiv? Atunci de ce nu ne îndrăgostim de momente exact în același mod? Decizia de a face asta este începutul Experientei Sacre. Acesta este punctul de alegere al creației sacre. Nu există nimic mai profund inspirat și absolut plin de putere decât acest fapt că fiecare moment este nou. Se naște, trăiește și moare chiar ACUM. Chiar AICI, chiar ACUM se naște fiecare moment. Chiar AICI, chiar ACUM fiecare moment trăiește. Chiar AICI, chiar ACUM fiecare moment se termină. Totul se întâmplă în același timp, în acest moment, chiar ACUM. Miracolul este că acest Moment poate fi recreat de la moment la moment sau creat într-un nou mod, cu orice fel de modificări, schimbări, amplificări sau ajustări pe care le alegem. Noi nu mai suntem cei care am fost ieri. Nu suntem nici chiar cei care am fost cu un moment în urmă. Nimic nu este. Și totuși, poate fi, dacă alegem să fie.
Tot ceea ce trebuie să facem este să recreăm.
În viață, noi ne putem recrea pe noi înșine așa cum am fost sau ne putem recrea din nou.
Întotdeauna ne putem reface. Nu se pune problema dacă, ci cum. Ne recreăm cum am fost înainte sau în cea mai mare versiune pe care am avut-o vreodată despre Cine Suntem Noi?
Îmbrățișări și iubire, Neale.
Sursa : www.spiritlibrary.com
Publicat de madalena la  09:16

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu