Pace şi Lumină, Iertare şi Iubire!

„Iisus doreşte de la toţi credincioşii lumii o linişte de adâncime: liniştea credinţei în Dumnezeu. Aceasta ar da de înţeles că în jurul unui om liniştit (din cauza rădăcinilor lui în cer) se face linişte pe pământ.”„Convertirea talentelor este un mare talent. Înzestrările lui Dumnezeu nu sunt date ca simple ornamente de care să ne bucurăm numai noi.” „Iertând, ştergi ce ierţi. Ce ierţi la altul, ţie ţi se şterge. Judecata aceasta te scoate de sub judecată.” Părintele Arsenie Boca


marți, 7 februarie 2012

ENERGIILE LUI FEBRUARIE 2012


ENERGIILE LUI FEBRUARIE 2012

(1 February 2012; channeler: Jennifer Hoffman)
În prima săptămână a lunii februarie se va manifesta un puternic eveniment energetic care justifică multele schimbări care au loc în lume.
Planeta Neptun se mută în Pești. Planete precum Pluto, Uranus şi Neptun și-au schimbat sensul ceea ce ajută transformării individuale și colective. Neptun a mai fost în Pești ultima oară în anul 1848. Această poziționare a adus de fiecare dată elemente noi în spiritualitate și în descoperiri. În asemenea perioade au apărut teoriile evoluționiste ale lui Darwin, teoriile lui Marx și a apărut California Gold Rush. Este un moment favorabil pentru a trage o concluzie asupra a ceea ce s-a întâmplat în viața fiecăruia dintre voi din 1998, atunci când Neptun a intrat primul în Vărsător. Cum și cât de diferiți vă simțiți acum față de acea perioadă? 
Intrarea lui Neptun în Pești privește mai ales latura spirituală a omului.
Trăim toţi o nevoie profundă de a ne înţelege în moduri noi experiențele pe care le alegem și a multiplica legăturile noastre cu lumea. Asta va face ca în acest an numărul celor care interacționează pe Facebook să atingă cifra de un miliard.
Entitățile care ne-au făcut promisiuni în schimbul sprijinirii lor pentru a ne reprezenta, nu ne mai conving deoarece, odată cu mutarea în altă paradigmă, ne schimbăm și modul de a înțelege. Lumea se trezește și este mult mai interesată în a-și revendica drepturile și a nu se mai lăsa înșelată de vechi și perimate sloganuri care au adus mereu avantaje unor grupuri restrânse.
Dorinţa de schimbare se face din ce în ce mai simţită și noi înţelegem din ce în ce mai clar că dacă undeva pe globul pământesc este suferinţă, bucuria noastră nu poate fi deplină.
Cred că anul 2012 a început cu adevărat la faza de Lună Nouă, din 24 ianuarie, când s-au produs mari descărcări de energie pe planetă care au accelerat tendința noastră de a elibera multe dintre energiile care ne blocau calea. Pe viitor vom putea opera mai exact și mai aplicat cu energiile primite, așa cum se lucrează cu o rază laser.
Energiile lui Februarie vor fi mai puţin intense în anumite aspecte ale vieţii, în timp ce în altele, provocările vor crește în manifestare, dar noi le vom putea face faţă mult mai bine ca altădată, deoarece suntem mai bine pregătiţi spiritual, mai încărcaţi cu energii benefice și mai optimiști asupra destinului nostru.
Cu Marte retrograd până în14 aprilie, avem răgazul necesar pentru a revizui modul în care fiecare dintre noi poate deveni mai util societății, în această perioadă efervescentă a transformărilor spirituale.
Vom găsi mai multe răspunsuri la întrebări de genul: “Ce trebuie să facem pentru a deveni și a ne simţi tot mai puternici?”, „De unde ne vine această putere și cum o putem recuperea, dacă ne-a fost luată cândva?
Fiţi pregătiţi pentru a primi tot mai multă energie cosmică, în special de la erupţiile solare. Suntem capabili ACUM să asimilăm cu mai multă ușurinţă energiile care sosesc pe planetă.
În această lună, mulţi se vor întreba și vor găsi răspunsul în legătură cu relţiile pe care le doresc în viaţa lor, și cât de mult vor să învestească în aceste relaţii (inclusiv sentimentale).
Vom fi tenta
ţi să visăm mai mult “cu ochii deschiși”; în această privinţă, nu trebuie să ne impunem restricţii.
Sursa: www.urielheals.com

2 comentarii:

  1. Prin lume esti calator, inspira, expira,universul este al tau, ancoreaza-te bine si fii una cu el, traieste intr-o armonie cu eu-l tau, emana caldura, dragoste,putere si asta vei primi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos spus... Mai mult decat atat, ar fi minunat sa traim in armonie divina cu TOT CEEA CE ESTE...

      Ștergere